România TV, amendată de CNA pentru conspiraţiile expuse în direct de Diana Şoşoacă şi Mădălin Ionescu

România TV, amendată de CNA pentru conspiraţiile expuse în direct de Diana Şoşoacă şi Mădălin Ionescu

FOTO Pagina de Media

Consiliul Naţional al Audiovizualului a amendat postul România TV, după ce Diana Şoşoacă, membru în Senatul României din partea AUR, şi Mădălin Ionescu, fost prezentator TV, au expus în direct mai multe conspiraţii despre pandemia de COVID-19, în două emisiuni din luna noiembrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Membrii CNA au analizat săptămâna a treia de campanie pentru alegerile parlamentare, în şedinţa de marţi, 15 decembrie.

Diana Şoşoacă şi Mădălin Ionescu au expus mai multe conspiraţii despre pandemia de COVID-19, în două emisiuni din 21 noiembrie de pe România TV: „România de poveste” şi „România Exclusiv”, cu Simon Gheorghe, respectiv Ioan Korpos în rolul de moderatori. 

Sesizarea a fost făcută de Dorina Rusu, membru CNA. În urma discuţiilor şi dezbaterilor, România TV a fost amendată cu 5.000 de lei. Propunerea a venit din partea Dorinei şi a fost votată în unanimitate, potrivit Pagina de Media. 

Diana Şoşoacă este una dintre cele mai vocale prezenţe ale partidului Alianţa pentru Unirea Românilor. S-a făcut remarcată la protestele de la pelerinajele din această toamnă. Zilele trecute, Diana Şoşoacă a apărut în faţa ziariştilor fără să poarte mască şi s-a lăudat, într-o postare, că şi-a dat masca jos în faţa preşedintelui Klaus Iohannis.

Ce declaraţii controversate a făcut Şoşoacă:

„Oamenii au înţeles că se încalcă grav drepturile şi libertăţile cetăţeneşti şi au venit către mine pentru că, până la urmă, sunt persoana care a luat atitudine, împreună cu colegii mei, evident, cel mai vehement împotriva acestei dictaturi bolşevico-staliniste şi uitaţi-vă în ce hal sunt opresaţi românii şi în ce bătaie de joc am ajuns, suntem sclavii poliţiei şi jandarmeriei, unei părţi, pentru că restul poliţiei şi jandarmeriei au ales să se alăture poporului român şi le mulţumesc din suflet pe această cale, dar ce a mai rămas şi vedeţi cum se comportă, vă spun că am dosare penale împotriva jandarmilor care au încătuşat oameni pentru că nu poartă mască.

Este un teatru mizerabil. Minciunile lui Raed Arafat au ieşit la suprafaţă, eu însămi acum două săptămâni am făcut filmări la Spitalul de la Leţcani, că doar am stat o zi întreagă, ce s-a întâmplat acolo, se găsesc... deci, în filmarea cu Leţcani a ajuns la 4 milioane de vizualizări pe Youtube, că ne-au aflat şi străinii mizeria în care ne aflăm, toată Europa este în stradă, Germania milioane de oameni în stradă, Franţa în stradă, Franţa a început să se relaxeze... (...)

Mor pentru că îi omoară, îi omoară tratamentul lui Tătaru. Ăla-i criminalul-şef împreună cu Arafat şi îmi asum ceea ce spun"

Mădălin Ionescu, serie de corona-conspiraţii:

Există o poveste, o mega afacere care s-a dezvoltat în jurul aceste probleme medicale şi acestui atac bacteriologic la adresa umanităţii, există un lanţ de oameni, de băieţi deştepţi în toată lumea, care au dezvoltat mega afaceri în jurul acestui Sars-Cov-2. Aceste mega afaceri ţin de ... şi de aceste teste.

Cu aceste teste, prieteni, Real Time PCR, nu fac diferenţa între Sars-Cov-2 şi viruşii gripali şi tot felul de coronaviruşii, retroviruşi (...). 

Au dispărut gripele din România. Cât de slow motion să fii cu inteligenţa să nu-ţi dai seama că este anormal aşa ceva. Cine-şi închipuie că au dispărut gripele? Toţi pacienţii descoperii pozitiv ar putea să aibă altceva decât Sars-Cov-2 sau aproape toţi.

PublicitateCe declaraţii a făcut Şoşoacă:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările