Robert Turcescu şi Radu Banciu, schimb acid de replici: „Cine te-a adus la B1 TV pe vremea când Sorin Oancea căuta «un nebun ca Badea»?“

Robert Turcescu şi Radu Banciu, schimb acid de replici: „Cine te-a adus la B1 TV pe vremea când Sorin Oancea căuta «un nebun ca Badea»?“

Robert Turcescu şi Radu Banciu s-au atacat reciproc

Jurnaliştii Robert Turcescu şi Radu Banciu au avut un schimb acid de replici, după ce ultimul i-a adresat o întrebare ironică în timpul emisiunii pe care o realizează la B1 TV, „Lumea lui Banciu“, potrivit site-ului Paginademedia.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Radu Banciu l-a ironizat pe Robert Turcescu întrebându-l „care este singura ţară din Asia prin care trece Ecuatorul“, iar acesta din urmă i-a răspuns prin două întrebări, provocându-l pe realizatorul B1 TV să „aibă curajul de a face publice răspunsurile“, mai scrie Paginademedia.ro.
 

Replica lui Robert Turcescu la ironia lui Radu Banciu

„Înţeleg că Radu Banciu mi-a adresat o întrebare prin intermediul micului ecran. Ceva de genul «care este singura ţară din Asia prin care trece Ecuatorul?».
Băi, Banciule, m-ai prins, nu ştiu. Dar, uite, eu sunt mai generos şi îţi adresez două întrebări la care tu sigur ştii răspunsurile, sunt curios însă dacă ai curajul să le şi faci publice:

1. Cine ţi-a tăiat la jumătate salariul de 1.500 de dolari pe care-l încasai la un moment dat la Sport Total FM, motiv pentru care ai ajuns, desigur, să urăşti persoana respectivă, deşi ţi s-a explicat că era prea mult pentru o staţie radio care avea încasări reduse din publicitate?
2. Cine te-a adus la B1 TV în paralel cu Sport Total FM (încercând în felul ăsta să-ţi completeze gaura făcută în buget) în vremea în care Sorin Oancea căuta «un nebun ca Badea» pe care să-l pună să facă ceva pamflet de la 23:00?

Uite, dacă dai răspunsul corect, ajuţi oamenii din ţara asta să înţeleagă pe deplin sensul expresiei ăleia cu « facerea de bine».
Ce zici, te bagi? Hai, fii viteaz!“, a scris Turcescu pe contul de Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: