Robert Turcescu atacă CNA pentru amenda de 70.000 de lei primită de B1 TV

Robert Turcescu atacă CNA pentru amenda de 70.000
de lei primită de B1 TV

Robert Turcescu crede că amenda primită de la CNA este „o lovitură dată libertăţii de exprimare“

Robert Turcescu, realizatorul emisiunii „Sub semnul întrebării“, de la postul B1 TV, a reacţionat dur după amenda de 70.000 de lei primită de la CNA. Instituţia a sancţionat televiziunea pentru lipsa de imparţialitate în două ediţii ale emisiunii moderate de jurnalist, potrivit Pagina de Media.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Astăzi s-a întâmplat un lucru absolut incredibil la CNA. Postul B1 TV a fost amendat cu 70.000 de lei, asta e o sumă mare şi pentru o companie de media, pentru două ediţii ale emisiunii «Sub semnul întrebării» din decembrie“, şi-a început Turcescu emisiunea.

Este vorba despre o ediţie din data de 12 decembrie, în care s-a vorbit despre «marţea neagră», ziua în care Parlamentul a adus modificări la Codul Penal. E adevărat pe parcursul emisiunii am folosit expresii destul de dure: «tentativă de lovitură de stat», «croşeu aplicat statului de drept din România»“, a continuat jurnalistul, citat de paginademedia.ro.

„Aceasta este o lovitură dată libertăţii de exprimare. (…) Dacă spuneţi că Guvernul nu guvernează cum trebuie, că România a devenit un stat mafiotizat, că se fură, s-ar putea să se găsească o instituţie sau cineva care să spună că s-a comis un delict de opinie“, a mai spus Robert Turcescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: