Robert De Niro şi Ben Stiller i-au interpretat pe Robert Mueller şi pe avocatul lui Donald Trump la „SNL” – VIDEO

Robert De Niro şi Ben Stiller i-au interpretat pe Robert Mueller şi pe avocatul lui Donald Trump la „SNL” – VIDEO

Robert De Niro şi Ben Stiller i-au interpretat pe Robert Mueller şi pe avocatul lui Donald Trump la „SNL”. FOTO thedailybeast.com

Robert De Niro şi Ben Stiller i-au interpretat pe procurorul special Robert Mueller şi pe Michael Cohen, avocatul preşedintelui american Donald Trump, la emisiunea „Saturday Night Live” (SNL).

Ştiri pe aceeaşi temă

În prima parte a show-ului au apărut şi Kate McKinnon, care l-a interpretat pe procurorul general Jeff Sessions, şi Beck Bennett, care l-a interpretat pe vicepreşedintele Mike Pence, scrie hollywoodreporter.com., citat de news.ro.

În acest show, Michael Cohen, interpretat de Ben Stiller, a apărut neliniştit din cauza interogării cu Robert Mueller care urma şi a reacţionat la percheziţiile FBI efectuate la biroul şi locuinţa lui.

„Ştiţi câte probe am în biroul meu? Sunt avocatul lui Donald Trump. Am un întreg hard drive etichetat cu «yikes!»” a spus Cohen, interpretat de Stiller, adăugând că preşedintele american este „cel mai inteligent, amabil, atrăgător” din lume şi omul cu cea mai mică probabilitate de a se implica în comploturi.

Robert Mueller (Robert De Niro) a apărut la jumătatea show-ului, interogându-l pe Cohen (Stiller) în timpul unui test poligraf. El a dezvăluit poreclele pe care el şi echipa lui le folosesc pentru Trump şi oamenii săi, spunând că porecla preşedintelui a fost schimbată din „Mica damă de companie a lui Putin” la „Mica damă de companie a lui Stormy” (cu referire la actriţa porno Stormy Daniels, care susţine că a avut o aventură cu Donald Trump, n.r.). Numele de cod pe care l-a dezvăluit pentru Cohen a fost „dead man walking” („zombi”, n.r.).

Spectacolul a inclus şi referinţe la filmul „Un socru de coşmar/ Meet the Parents” (2000), în care au jucat Robert De Niro şi Ben Stiller.

„Saturday Night Live” este unul dintre cele mai longevive show-uri de satiră şi umor din televiziunea americană şi a avut premiera în 1975.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: