„Roata norocului“ revine duminică, la Kanal D: emisiunea „Asta-i România“, mutată în altă zi, de la altă oră

„Roata norocului“ revine duminică, la Kanal D: emisiunea „Asta-i România“, mutată în altă zi, de la altă oră

Bursucu şi Ana-Maria Baronschi prezintă show-ul concurs „Roata Norocului“ FOTO Kanal D

Un nou sezon al emisiunii concurs „Roata Norocului“, prezentată Bursucu şi Ana-Maria Baronschi, începe duminica acesta, la Kanal D, în timp ce emisiunea „Asta-i România“ se mută într-o altă zi a weekend-ului, în prime time.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, 29 octombrie, la ora 20.00, la Kanal D se va da startul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Roata Norocului“. 
 
„Începem în forţă un nou sezon «Roata Norocului». Simt că de data aceasta vom da autoturismul, dar şi foarte multe alte premii: 10.000 de lei cash, vacanţe, electronice si electrocasnice de tot felul. Cred că românilor li s-a făcut dor de «Roata Norocului», judecând după sutele de mesaje pe care le primim pe paginile noastre de socializare sau după scrisorile care vin pe adresa redacţiei. Oamenii mă opresc şi pe stradă şi mă întreabă când revenim pe post“, spune Bursucu. 
 
Odată cu debutul show-ului concurs, în grila postului Kanal D va interveni o schimbare în ceea ce priveşte ziua şi ora de difuzare a emisiunii de reportaje „Asta-i România!“. Începând din această sâmbată, 28 octombrie, Mihai Ghiţă vă aşteaptă cu noi reportaje cu români şi despre România, de la ora 17.15.
 
Mihai Ghiţă este prezentatorul emisiunii „Asta-i România!“ de la Kanal D

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: