Ricky Gervais: „Nu poţi face o glumă pe care cineva, undeva, să nu o considere ofensatoare, aşa că mai bine nu încerci“

Ricky Gervais: „Nu poţi face o glumă pe care cineva, undeva, să nu o considere ofensatoare, aşa că mai bine nu încerci“

Ricky Gervais FOTO Guliver/Getty Images

Actorul de comedie Ricky Gervais (58 de ani), creatorul serialului „After Life“, difuzat de Netflix, unde joacă şi rolul principal, a vorbit despre noul sezon al producţiei şi spune că nu-l deranjează dacă telespectatorii îl vor considera ofensator.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ricky Gervais a revenit în atenţia publicului cu cel de-al doilea sezon al serialului „After Life“, produs de Netflix, în care interpretează rolul unui jurnalist local care, după moartea soţiei sale, decide să vorbească şi să acţioneze fără oprelişti.
 
Actorul a spus că nu-l deranjează dacă spectatorii consideră serialul ofensator. „Aş putea elimina toate fragmentele ofensatoare şi tot aş primi la fel de multe plângeri, pentru că oamenii tot vor găsi ceva. Cu cât eşti mai inofensiv şi mai paşnic, cu atât nu-ţi mai rămâne nimic, iar ei tot îţi găsesc nod în papură“, a spus actorul britanic.
 
„Nu poţi face o glumă pe care cineva, undeva, să nu o considere ofensatoare, aşa că mai bine nu încerci“, a adăugat el.
 

Când are premiera cel de-al doilea sezon 

Cel de-al doilea sezon din serialul „After Life“, creat, scris şi regizat de Ricky Gervais, va fi lansat de Netflix pe 24 aprilie.
 
Gervais - realizator şi actor principal - a finalizat în februarie sezonul secund, care are şase episoade. În plus, un nou personaj a fost inclus în povestea care beneficiază şi de o nouă coloană sonoră semnată de Andy Burrows.
 
Din distribuţie fac parte Tom Basden, Mandeep Dhillon şi Ashley Jensen. „After Life“ a fost lansat în 2019.
 
Serialul îl are în centru pe Tony (Gervais), un jurnalist trecut de 40 de ani, rămas văduv. După ce s-a gândit la sinucidere, se hotărăşte să trăiască suficient de mult încât să facă şi să transmită lumii ceea ce vrea.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările