Richard Hammond, fosta vedetă „Top Gear“, va prezenta o nouă emisiune difuzată de Discovery Channel

Richard Hammond, fosta vedetă „Top Gear“, va prezenta o nouă emisiune difuzată de Discovery Channel

Richard Hammond va prezenta emisiunea „Megastructuri cu Richard Hammond“

Emisiunea „Megastructuri cu Richard Hammond“, care urmăreşte aventura fostei vedete de la „Top Gear“ în căutarea celor mai mari structuri şi maşinării din lume, din Marea Britanie până în Germania şi SUA, va avea premiera sâmbătă, de la ora 22.00, pe Discovery Channel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Richard Hammond (protagonist al emisiunilor „Top Gear“, „The Grand Tour“ şi „Brainiac: Maniaci ai ştiinţei“) explorează cele mai mari structuri şi maşinării din lume, intrând în culise pentru a înţelege legile ştiinţei la scară mare: ce fac inginerii ca să construiască, să întreţină şi să utilizeze aceste megastructuri. 

Fiecare episod din „Megastructuri cu Richard Hammond“ îl aduce într-un nou loc, unde îi întâlneşte pe eroii care fac posibilă ridicarea şi funcţionarea structurilor, explorând ştiinţa din spatele lor printr-o serie de experimente.

Locurile vizitate se află în Marea Britanie, SUA, Germania, Italia, Austria şi Olanda şi includ structuri de la cel mai lung tunel feroviar subteran din lume până la o navă de marfă de dimensiunea a patru terenuri de fotbal.

„Promisiunea Discovery este de a prezenta poveşti de calitate, spuse de voci pasionate celebre. Richard este un talent de renume mondial pe care publicul îl apreciază şi ne bucurăm să descoperim rezultatele curiozităţii sale molipsitoare. Richard este un talent iconic în domeniul automobilismului, ale cărui pasiuni se învârt în zona ştiinţei, ingineriei şi maşinilor. Astfel, de-a lungul episoadelor, fanii se vor bucura de o serie informativă, distractivă şi originală, de proporţii cu adevărat epice“, a declarat Victoria Davies, SVP, manager general pentru Discovery Inc în Europa Centrală şi de Est, Ţările Mediterane şi Asia Centrală (CEEMCA).

„Abia aştept să ajung acolo şi să explorez unele dintre cele mai geniale exemple de structuri inginereşti în acţiune. Iubesc ingineria şi ştiinţa din spatele ei, iar cu cât structurile sunt mai mari, cu atât mai bine. Va fi o călătorie presărată cu distracţie şi plină de răspunsuri pentru cei mai curioşi dintre telespectatori. Va fi fabulos! Aceasta este o producţie fantastică şi suntem nerăbdători să vă arătăm ce putem face“, a declarat Richard Hammond.

„Megastructuri cu Richard Hammond“ a fost produsă pentru Discovery, la solicitarea regizorului Victoria Noble şi producătorului executiv Oliver Wilson. Seria este produsă de Chimp Productions, cu Andrew Barron în calitate de producător şi Michael Massey în calitate de producător executiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările