Revenirea lui Dan Bittman în juriul „X Factor“ este incertă: „Este alegerea Antenei 1 dacă mai vrea să continue cu mine sau cu altcineva“

Revenirea lui Dan Bittman în juriul „X Factor“ este incertă: „Este alegerea Antenei 1 dacă mai vrea să continue cu mine sau cu altcineva“

Dan Bittman a făcut parte din juriul showului „X Factor“ timp de două sezoane FOTO Adevărul

Revenirea lui Dan Bittman în juriul show-ului „X Factor“ este incertă, cântăreţul declarând pentru adevarul.ro că nu mai are contract cu postul de televiziune Antena 1 de mai bine de şase luni şi că încă nu s-a discutat o posibilă revenire a lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Programele din grila postului Antena 1 suferă modificări importante: Delia Matache a renunţat la postura de membru al juriului emisiunii „Te cunosc de undeva“, emisiunea de umor „Serviciul Român de Comedie“ va lua locul show-ului prezentat de Dan Negru „Te pui cu blondele“, iar Horia Brenciu a bătut palma cu Antena 1 şi deja lucrează la un nou proiect.
 
Se pare că în vremurile unor schimbări majore pe piaţa media nici juriul talent-showului „X Factor“ nu ar fi ocolit. În timp ce Delia Matache susţine că producătorii au anunţat că pregătirile pentru noul sezon vor începe mai devreme şi că este implicată în proiect, Dan Bittman a declarat pentru adevarul.ro că nu a avut deocamdată nicio discuţie cu echipa emisiunii şi că nu ştie dacă va mai fi cooptat pentru cel de-al treilea sezon.
 
„Eu nu mai am contract cu Antena 1 de mai bine de jumătate de an. Durata contractului coincide cu cea a sezonului şi este semnat cu puţin timp înainte, deci în prezent nu am contract. Ar trebui să-i întrebaţi pe reprezentanţii Antenei 1 pentru că până la urma este alegerea lor dacă mai vor să continue cu mine sau cu altcineva“, a explicat Dan Bittman.
 
De asemenea, artistul a confirmat că va apărea în calitate de invitat special în serialul de comedie, „Fetele lu’ dom’ profesor“, difuzat de Kanal D, dar este de părere că acest lucru nu ar avea de ce să-i afecteze relaţia cu echipa Antenei 1, având în vedere că în momentul de faţă nu are niciun contract semnat cu aceasta.
 
„Un amic foarte bun, Cătălin Căţoiu, ne-a invitat pe mine, Gabriel Cotabiţă, Alexandru Arşinel, Loredana să facem parte dintr-un sitecom care, într-adevăr, urmează să fie difuzat pe un alt post de televiziune. Noi suntem artişti în primul rând, pe lângă prezentatori sau membrii ai unor jurii. Nu am avut nicio discuţie cu reprezentanţii Antenei 1, dar oricum filmările pentru X Factor încep în luna iulie“, a adăugat Bittman. 
 
Nu ar fi pentru prima dată când juriul emisiunii „X Factor“ ar suferi modificări, căci prima ediţie a show-ului a fost jurizată de Mihai Morar, Adi Sînă şi Paula Seling, o formulă care nu i-a mulţumit pe producători, scaunele celor trei membrii fiind ocupat din cel de-al doilea sezon de Dan Bittman, Cheloo şi Delia Matache. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările