Revenire în televiziune în paşi de dans: o fostă prezentatoare de ştiri sportive participă la „Uite cine dansează“: „Nu-mi propun cu orice preţ să câştig“

Revenire în televiziune în paşi de dans: o fostă prezentatoare de ştiri sportive participă la „Uite cine dansează“: „Nu-mi propun cu orice preţ să câştig“

Anca Serea revine în televiziune în noua emisiune de dans de la Pro TV FOTO Pro TV

Pro TV a anunţat încă o vedetă care se alătură show-ului de dans „Uite cine dansează!“, care urmează să fie lansat în curând. Pentru acest nou personaj participarea în show înseamnă şi revenirea în televiziune.

„Uite cine dansează“! - Anca Serea! În această primăvară, numai la Pro TV, Anca Serea va aborda fiecare coregrafie din show cu aceeaşi pasiune, răbdare, creativitate şi dedicare pe care le dedică, în fiecare zi, celor cinci copii şi soţului său, Adrian Sînă.

„Mă bucur de sprijinul copiilor mei şi al lui Adrian şi, sincer, sunt convinsă că va fi o experienţă din care voi ieşi mai bogată sufleteşte“, a spus Anca Serea.

Revenire în televiziune în paşi de dans

Participarea în calitate de concurent la show-ul „Uite cine dansează!“ reprezintă o provocare pentru Anca Serea, deoarece iubeşte dansul, însă nu a avut ocazia până acum să fie într-o astfel de competiţie.

„Mă bucur că Pro TV mi-a dat ocazia să particip la această emisiune. Sunt convinsă ca va fi o experienţă unică pentru mine! Sunt foarte emoţionată şi nerăbdătoare să-mi cunosc partenerul de dans şi am încredere că vom funcţiona ca o echipă. Nu am mai dansat până acum profesionist, dar faptul că sunt îndrăgostită de muzică mă va ajuta să creez o poveste frumoasă cu fiecare dans“, a spus Anca Serea despre participarea în noul show de dans de la Pro TV.  

Anca este nerăbdătoare să înceapă antrenamentele şi repetiţiile, este extrem de optimistă şi îşi doreşte ca această nouă experienţă să fie una plină de bucurie şi energie. „Nu-mi propun cu orice preţ să câştig, voi dansa cu multă bucurie şi energie şi sper ca cei de acasă să simtă acest lucru! Am învăţat să mă bucur de fiecare zi şi pornesc cu mult optimism la drum. Abia aştept prima emisiune, aştept să-mi îmbrăţişez colegii şi să ne bucurăm împreună de faptul că suntem în această competiţie!“, a continuat Anca.

Anca a fost fotomodel şi a prezentat ştiri din sport, are o viaţă extrem de discretă şi o familie superbă. Este căsătorită cu cântăreţul Adrian Sînă şi are cinci copii care sunt alături de ea şi o susţin în tot ceea ce face.

Cine sunt restul participanţilor şi membrii juriului 

Anca Serea va intra în competiţia „Uite cine dansează!“ şi va aduce, împreună cu partenerul ei, dansuri şi coregrafii pline de eleganţă, mister şi pasiune.

Pe lângă Anca Serea, în competiţie mai intră Oana Zăvoranu, actorul Marius Manole, luptătorul de MMA Sandu Lungu, designerul şi stilista Dana Budeanu şi bucătarul-şef Joseph Hadad

În această primăvară, Pro TV va aduce în casele tuturor românilor cele mai interesante şi neaşteptate vedete, care vor dansa coregrafii deosebite. Umor de calitate, concurenţi surprinzători, suspans, muzică bună, doi prezentatori care vor face show – Mihaela Rădulescu şi Cabral – şi cei patru juraţi – Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu – sunt ingredientele care vor convinge românii să spună: „Uite cine dansează!“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: