Record de audienţă: serialul turcesc „Ziua în care mi s-a scris destinul“, cele mai bune cifre de la începutul difuzării. Când va fi difuzat ultimul episod

Record de audienţă: serialul turcesc „Ziua în care mi s-a scris destinul“, cele mai bune cifre de la începutul difuzării. Când va fi difuzat ultimul episod

Serialul „Ziua în care mi s-a scris destinul“ ajunge la final pe 23 decembrie FOTO Kanal D

Serialul turcesc „Ziua în care mi s-a scris destinul“ a avut cele mai bune cifre de audienţă de la începutul difuzării, în seara de luni, în apropiere de finalul sezonului. Astfel, Kanal D a fost lider pe toate categoriile de public.

La nivel naţional, serialul turcesc a avut aproape două milioane de telespectatori, în intervalul 20.00-22.30. Postul turcesc a avut un avans de aproape 600.000 de persoane faţă de locul al doilea, ocupat de Pro TV şi de Antena 1, care a fost pe locul trei, cu 1,3 milioane de telespectatori, scrie Paginademedia.ro. În minutul de aur, atins spre finalul episodului, la 22.13, producţia a strâns în faţa micilor ecrane 2,4 milioane de telespectatori.

La nivel urban, Kanal D a avut aproximativ un milion de telespectatori. Pro TV, tot pe locul al doilea, a avut 650.000 de telespectatori. Antena 1 a venit pe trei cu 569.000 de telespectatori.

Kanal D a avut şi publicul comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, cu o medie de 362.000 de persoane. Pro TV a avut 361.000 de telespectatori şi Antena 1 - 302.000 de telespectatori.

Serialul „Ziua în care mi s-a scris destinul“ ajunge la final pe 23 decembrie. Alte două seriale revin în grila Kanal D. „Furtună pe Bosfor“ şi „Yaman“ reapar la postul turcesc. Mai multe detalii aici şi aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: