Reacţia lui Tudor Chirilă după finala Vocea României: mesajul transmis lui Smiley şi câştigătorului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudor Chirilă, a cărui elevă, Alma Boiangiu, s-a clasat pe locul trei în finala Vocea României, i-a transmis un mesaj concurentei sale, câştigătorului, Bogdan Ioan, dar şi antrenorului acestuia, Smiley. Actriţa Alma Boiangiu (26 de ani) s-a clasat pe podium în finala „Vocea României“, câştigată de Bogdan Ioan.

Eleva lui Tudor Chirilă a avut trei interpretări de excepţie: „Memory“, de la Barbra Streisand, „High Well to Hell“, în duet cu Ovidiu Anton, şi „Nu am chef azi“, alături de antrenorul ei. 

Tudor Chirilă i-a transmis finalistei sale un mesaj de încurajare şi de mulţumire: „Alma, am siguranţa că am ales cel mai bun drum pentru călătoria ta în acest concurs. Iar seara asta a fost încununarea parcursului tău la Vocea României. Ai fost excepţională şi îţi mulţumesc“.

Artistul şi-a felicitat şi „rivalul“, pe Smiley, printr-o glumă: „Bravo, vecine! Hai că ai ajuns şi tu la 3 trofee. Mai greu, da' ai reuşit“. Pentru Smiley este a treia victorie înregistrată în cele opt sezoane ca membru al juriului Vocea României, după cea obţinută sezonul trecut cu Ana Munteanu, şi a cea din primul sezon (2011), alături de Ştefan Stan. La rândul lui, Tudor Chirilă are în palmares trei sezoane consecutive câştigate – Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) şi Teodora Buciu (2016). 

În ceea ce-l priveşte pe câştigător, Chirilă a scris: „Felicitari, Bogdan! Publicul e suveran!“. De asemenea, artistul a precizat că Dora Gaitanovici, eleva Irinei Rimes, a fost excepţională. 

Victoria lui Bogdan Ioan datorată voturilor telespectatorilor a fost contestată în mediul online, unde unele persoane s-au declarat dezamăgite considerând că învingătorul este „doar un imitator al lui Michael Jackson“.

Tudor Chirilă a comentat şi în timpul finalei decizia lui Smiley de a-i da din nou elevului său o piesă din repertoriul Regelui Pop. „Este strategia lui Smiley. Cred că oamenii aşteptau foarte mult şi cred că trebuie să dăm întotdeauna publicului ce e al publicului, iar oamenii aşteptau foarte mult acest moment. Eu dacă aş fi fost antrenorul tău, probabil că aş fi dat momentul ăsta în semifinale, cred, pentru că oamenii îl voiau mult. În orice caz, este extraordinar că o audiţie la Vocea României te aduce până în momentul ăsta. Eu aştept cu nerăbdare celelalte momente ale tale, unde tu va trebui să arăţi partea originală, pentru că eu cred, şi Smiley cunoaşte chestia asta foarte bine, că atunci când vorbim despre un artist trebuie să conteze un parcurs şi un moment întreg. Asta aşteptăm de la tine. Cum spunea Michael Jackson: «Este mai bine să eşuezi în a fi original decât să ai succes în imitaţie». Şi eu aştept momentele tale originale“.

  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite