Reacţia de milioane a HBO în cazul paharului Starbucks uitat în Game of Thrones. Fanii vigilenţi au găsit şi „vinovatul“: Sansa Stark

Reacţia de milioane a HBO în cazul paharului Starbucks uitat în Game of Thrones. Fanii vigilenţi au găsit şi „vinovatul“: Sansa Stark

După o luptă zdravănă, personajele din Game of Thrones au sărbătorit cu... cafea de la Starbucks

HBO a avut o reacţie pe măsură la isteria iscată după ce fanii au observat într-o scenă din episodul 4 al serialului „Game of Thrones“ un pahar de la Starbucks. De asemenea, celebra companie de cafea a profitat de ocazie şi a avut o reacţie amuzantă.

Pentru câteva secunde, în episodul „The Last of the Starks“, un pahar de Starbucks a putut fi văzut pe o masă în faţa Mamei Dragonilor. Imaginea a făcut înconjurul Internetului, mulţi întrebându-se dacă a fost o gafă sau o strategie de marketing foarte inteligentă. 
 
Reprezentanţii HBO au elucidat misterul, nu înainte însă de a face haz de necazt. „Latte-ul care apare în episod a fost o greşeală. Daenerys comandase un ceai din ierburi“, a glumit directorul artistic al serialului, Hauke Richter. 
 
Într-o declaraţie pentru Variety, el a explicat şi că într-adevăr a fost vorba de o neatenţie şi pune frenezia stârnită pe seama faptului că „Game of Thrones“ şi-a obişnuit fanii ca fiecare detaliu să fie foarte bine pus la punct. 
 
„Nu este un lucru neobişnuit ca diverse obiecte să ajungă din greşeală pe platoul de filmare, să treacă neobservate şi să sfârşească în produsul final. Lucruri pot fi uitate pe platou. Eroarea cu paharul de cafea a fost atât de exagerată pentru că nu s-a mai întâmplat în cazul «Game of Thrones» până acum“, a explicat Richter. 
 
Scena cu paharul buclucaş 
 
La rândul ei, directoarea executivă Bernadette Caulfield a prezentat scuze şi a făcut o glumă: „Westeros a fost primul loc din lume în care s-a deschis Starbucks. Este un aspect cunoscut de foarte puţini oameni“.
 
Şi reprezentanţii Starbucks au profitat de ocazie şi şi-au făcut reclamă: „Suntem surprinşi că Daenerys nu a comandat Băutura Dragonului/Dragon Drink“. 
 
Iar dacă HBO a aruncat „vina“ pe Daenerys pentru cafeaua uitată pe masă, fanii foarte vigilenţi au un alt suspect. Sophie Turner, interpreta Sansei Stark în „Game of Thrones“, a publicat pe Instagram o imagine în care apare alături de Bella Ramsey (Lyana Mormont), îmbrăcate în costumele din serial, iar prima ţine în mână… Aţi ghicit, un pahar de la Starbucks. 
 
Evident, alte glume au luat naştere, fanii amuzându-se pe seama ipotezei că Sansa, o rivală a Mamei Dragonilor, a lăsat intenţionat paharul de la Starbucks pe masă: „Misterul paharului Starbucks este rezolvat. Sansa e drăguţă, Nordul îşi aminteşte. A lăsat cu intenţie paharul în faţa lui Dany ştiind că ea va fi învinovăţită“. 
 
Imaginea care o „incriminează“ pe Sansa Stark 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: