Reacţia HBO la mesajul Netflix privind lansarea sezonului 8 din „Game of Thrones“

Reacţia HBO la mesajul Netflix privind lansarea sezonului 8 din „Game of Thrones“

FOTO HBO

HBO a răspuns mesajului amuzant publicat pe pagina oficială de Facebook a platformei Netflix România în contextul lansării ultimului sezon din „Game of Thrones“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al optulea şi ultimul sezon al producţiei HBO „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ a avut premiera duminică seară, 14 aprilie, în Statele Unite, şi luni dimineaţă la ora 4.00 în România. 

În acest context, Netflix România a postat un mesaj amuzant care face referire la serialul lansat de HBO, platformă cu care se află în concurenţă. 

„14 aprilie. Ziua oficială de vacanţă la Netflix. #GoT“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Netflix România.
 
HBO a scris un comentariu în aceeaşi notă amuzantă, ca răspuns la postarea făcută de Netflix:
 
„Enjoy ziua liberă, dar îmbrăcaţi-vă bine că Winter is here! de la 4 dimineaţa“, a fost comentariul făcut de HBO. 
 

 
După cea mai îndelungată pauză din serial, 1 an şi 9 luni, sezonul final cuprinde şase episoade, cu durată diferită, iar în România a debutat luni dimineaţă, pe 15 aprilie, la ora 4.00, dar va fi reluat luni seară, de la ora 20.00. Ultimul episod din sezonul final va fi difuzat pe 19 mai, iar după o săptămână, pe 26 mai, va fi lansat lungmetrajul „Game of Thrones: The Last Watch“.

Platforma Netflix este celebră pentru stilul degajat, glumeţ şi ironic pe care îl adoptă pentru a-şi promova produsele şi pentru a atrage un public cât mai numeros. Netflix răspunde, de asemenea, cu ironie la diverse evenimente de pe scena politică, iar premierul României, Viorica Dăncilă, a fost de mai multe ori luată în vizor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: