RCS a cumpărat postul de radio Pro FM

RCS a cumpărat postul de radio Pro FM

Postul Pro FM a fost ]nfiinát acum 21 de ani de Adrian S\rbu

Grupul RCS RDS este noul proprietar al postului de radio Pro FM, înfiinţat acum 21 de ani de Adrian Sârbu, scrie Pagina de Media. Radioul a fost deţinut în ultimii ani de CME (Central European Media Enterprises), care este şi compania-mamă a postului Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE RCS&RDS va prelua toate licenţele de radio deţinute de Central European Media Enterprises (CME) în România, respectiv Pro FM, Info Pro, Pro Clasic, Music FM şi Dance FM, au confirmat, pentru Mediafax surse din companie.

Pro FM va trece în portofoliul RCS&RDS după îndeplinirea formalităţilor cerute în astfel de cazuri de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), scrie Pagina de Media.

Anunţul a fost făcut astăzi în redacţia Pro FM, iar printre cei prezenţi s-au numărat şi reprezentanţi ai RCS: Alexandru Oprea (preşedintele grupului RCS)  şi Cosmin Prelipceanu, redactor şef Digi 24, postul de ştiri al grupului.

CME a demarat negocierile pentru vinderea radioului Pro FM în această primăvară şi a avut discuţii cu mai multe companii media, printre care Ringier şi Kanal D.

În această toamnă, Pro FM a primit aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru a se transforma dintr-un post muzical într-unul generalist generaliste. Printre realizatorii radioului se numără şi Andrei Gheorghe, revenit recent la Pro FM, post unde a devenit celebru în anii ’90.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările