Răzvan Fodor, la un pas să fie „mumificat“ la probă din „Fort Boyard“

Răzvan Fodor, la un pas să fie „mumificat“ la probă din „Fort Boyard“

Răzvan Fodor a avut parte de o probă dificilă, în care s-a lăsat pe mâna coechipierilor FOTO Pro TV

Duminică, de la 20.30, Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Ionut Iftimoaie, Razvan Fodor şi Jorge intră în jocul jocurilor într-o nouă ediţie „Fort Boyard“, de la Pro TV.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei cinci vor încerca să treacă peste toate probele şi să câştige cât mai multe chei care să deschidă camera comorilor. 
 
Gălăgioşi şi plini de energie, membrii echipei „Liceenii rock and roll“ intră în competiţie siguri că pot să ia cât mai mult aur din averea lui Perre Fouras, însă nu ştiu că la fiecare pas fortăreaţa ascunde capcane ce le-ar putea da planurile peste cap. Râşniţa de cafea, Cabina telefonică, Plasa de păianjen, Cămaşa de forţă şi Benzinăria sunt o parte din probele pe care cele cinci vedete trebuie să le treacă. 
 
În ediţia din această săptămână, Ionuţ Iftimoaie va reuşi să ducă la bun sfârşit o probă pe care niciun alt concurent, în istoria show-ului, nu a reuşit să o facă. Despre ce anume este vorba, dar şi ce strategie a ales pentru a învinge imposibilul vedem duminică, de la 20.30.
 
Răzvan Fodor a fost la un pas să fie „mumificat“ într-o probă în care dexteritatea şi agilitatea coechipierilor lui au fost puse la grea încercare. Fiecare secundă a fost importantă pentru el, iar orice ezitare a celorlalţi îl ducea mai aproape de un final nedorit.„Mi-a ajuns la gât! Vă rog, grăbiţi-vă!“, a spus Răzvan în timpul probei. Dacă va scăpa sau va rămâne blocat într-una din camerele fortăreţei vedem duminică seara, la Pro TV.
 
Ionut Iftimoaie, Răzvan Fodor, Jorge, Roxana Vancea şi Andreea Ibacka formează echipa „Liceenii rock and roll“ FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: