Răzvan Fodor: „După doi-trei ani de relaţie ajungi într-un moment de răscruce, îţi dai seama că nu te potriveşti“

Răzvan Fodor: „După doi-trei ani de relaţie ajungi într-un moment de răscruce, îţi dai seama că nu te potriveşti“

Razvan Fodor

Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii „Burlacul“ promite că îi va împărtăşi din experienţa sa lui Andi Constantin, cel care speră să îşi găsească aleasa inimi în noul sezon al emisiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Căsătorit de mai bine de zece ani, Răzvan Fodor promite că îi va împărtăşi lui Andi din experienţa sa, pentru a-l ajuta să ia cea mai bună decizie.

 „Cred că cea mai preţioasă lecţie pe care am învăţat-o a fost că bărbatul perfect şi femeia perfectă există atunci când dai de el sau de ea. Dar pentru acel moment, pentru acea întâlnire tu trebuie să fii pregătit! Dacă de-a lungul vieţii nu te-ai antrenat în sensul acesta, nu vei şti ce să ceri de la o femeie sau de la un bărbat, nu vei şti ce calităţi ai vrea de la omul de lângă tine. Şi aşa se întâmplă ca după doi-trei ani de relaţie să ajungi într-un moment de răscruce, să îţi dai seama că nu te potriveşti cu acea persoană. Acela este momentul în care oamenii sunt decepţionaţi şi pot rămâne cu impresia că nu există pereche perfectă. Ba da, există!”, spune cu tărie Răzvan Fodor.

Fodor mărturiseşte că potrivirea perfectă între el şi soţia sa, Irina, este cel mai bun ingredient al unei căsnicii fericite. „Am dat nu doar de persoana potrivită, ci de cea care s-a mulat perfect, care îşi dorea aceleaşi lucruri ca şi mine. Ne dorim aceleaşi lucruri, aceleaşi vacanţe, mâncăm acelaşi lucru, avem aceleaşi plăceri şi hobby-uri, iar dacă toate acestea sunt în ADN-ul familiei, nu au cum să nu funcţioneze. Având aceleaşi plăceri cu nevastă-mea, e clar că la noi în casă e mereu pace şi armonie. Dacă toate lucrurile acestea le vorbeşti şi le comunici de la început cu persoana de lângă tine sau chiar şi cu persoana care apare în viaţa ta, chiar dacă încă nu ştii încotro duce drumul, nu vei da greş niciodată.“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările