Răzvan şi Dani, elevi la „X Factor“ Marea Britanie şi faţă în faţă cu Nicole Scherzinger şi Sharon Osbourne

Răzvan şi Dani, elevi
la „X Factor“ Marea Britanie şi faţă în faţă cu Nicole
Scherzinger
şi Sharon Osbourne

Răzvan Simion şi Dani Oţil vor lua lecţii de televiziune de la echipa britanică "X Factor". FOTO Antena 1

Cei doi prezentatori vor ajunge acasă la „X Factor“ sau, mai precis, pe platourile de filmare din Marea Britanie, locul originar unde Simon Cowell a creat talent-show-ul de succes. Răzvan şi Dani vor pleca la începutul lunii noiembrie într-o călătorie menită să-i „antreneze“ pentru duelul din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Mergem să învăţăm câte ceva. Suntem siguri că vom descoperi lucruri pe care nu ni le-am imaginat. Noi ne simţeam măguliţi când am aflat că vom fi însoţiţi peste tot de o persoană care ne va conduce prin uriaşul platou“, spune Răzvan despre emisiunea care a ajuns la al 10-lea sezon în Anglia, spre deosebire de România, unde e la a treia ediţie.

Cei doi prezentatori spun că producătorii britanici au fost foarte atenţi când au conceput întregul proiect al cărui buget depăşeşte 50 de milioane de lire sterline. „Deţinătorii formatului, Fremantle Media, au nişte reguli foarte stricte. Nu ne-au primit în prima gală live, cu toate că au o experienţă fabuloasă. Este o superstiţie la ei, să nu primească pe nimeni din afară la primul show live“, povesteşte Dani.

Entertainerii români de la Antena 1 şi-au propus să stea de vorbă cu cei patru membri ai juriului, Nicole Scherzinger, realizatorii TV Sharon Osbourne şi Louis Walsh şi compozitorul Gary Barlow, dar şi cu prezentatorii Matt Richardson şi Caroline Flack.


„Dacă avem noroc şi-l vom prinde într-o zi bună pe Gary Barlow, vom face o poză cu el, pentru că e mai greu de ajuns la el decât la Brad Pitt“, glumeşte Dani.

Show-ul muzical a fost conceput de Simon Cowell în Marea Britanie şi a debutat pe micile ecrane în septembrie 2004.

Audiţiile „X Factor“ România, ajunse la a şasea ediţie, continuă pe 27 octombrie, de la ora 20.30, la Antena 1, cu momente artistice evaluate de Cheloo, Dan Bittman şi Delia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările