Rareş Bogdan ameninţă cu demisia de la Realitatea TV. Care sunt motivele VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Rareş Bogdan a ameninţat marţi seară, în direct, că demisionează de la Realitatea TV. Asta după ce jurnaliştii Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu au fost interzişi la postul de ştiri de către Cozmin Guşă.

„Fac un anunţ extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu nu vor fi primiţi în platoul «Jocuri de Putere», iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV şi vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia şi se întorc Oreste şi Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roşii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realităţii TV. Nu ştiu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproşez domnului Cozmin Guşă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acţiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea TV pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condiţiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu ştie ce vrea, sunt simple“, a declarat în direct realizatorul talk show-ului „Jocuri de putere“. 

Reacţia lui Cozmin Guşă nu a întârziat să apară. Patronul postului de televiziune a spus că îl va chema pe Rareş Bogdan la discuţii, dar că acesta va fi nevoit să înţeleagă că decizia luată de Edward Pastia legată de jurnaliştii Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu „a fost una corectă“ şi a primit avizul său. 

„Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă”, a declarat Guşă, potrivit ştiripesurse.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite