Raluca de la Bambi plânge în noua ediţie „Şerifi de România“: „Sunt cu psihicul la pământ, nu mai contează nimic“

Raluca de la Bambi plânge în noua ediţie „Şerifi de România“: „Sunt cu psihicul la pământ, nu mai contează nimic“

Raluca Tănase ajunge să plângă şi să admită că se simte copleşită FOTO Antena 1

Noua ediţie „Şerifi de România“, de la ora 20:30, la Antena 1, duce la tensiuni între concurenţi, care se văd puşi în faţa unor probe dificile la malul mării. Mai mult, Raluca de la Bambi ajunge cu psihicul la pământ.

Ediţia de marţi a emisiunii „Şerifi de România“ aduce o nouă misiune în ţară pentru vedetele din concurs. După Delta Dunării şi probele dificile pe care le-au îndurat - de la procurat apă potabilă, la construit plute cu care să se deplaseze - concurenţii ajung acum la mare.

Numai că aici nu vor găsi plaja cu şezlonguri, terase sau cluburi, ci un mediu neprietenos, valuri puternice, loc pustiu şi o vreme aprigă, ce le va da tuturor un adevărat test de rexistenţă.

La malul mării, în frig şi nu nervii întinşi la maximum, vedetele din competiţie au de dat un test de logică, de perspicacitate şi de muncă în echipă.

Delegarea rolurilor, strategiile de eliminare, rapiditatea şi gândirea aprigă le vor fi puse la încercare celor două echipe. Nu vor lipsi tensiunile, pentru că vremea rea şi condiţiile dificile de dormit la cort, pe plajă, îşi spun cuvântul.

FOTO Antena 1

Andreea Tonciu şi Raluca Tănase sunt la cuţite şi ajung să se certe, în vreme ce Giani Kiriţă va încerca să îşi găsească aliaţi pentru strategia sa de eliminări. De asemenea, Raluca Tănase ajunge să plângă şi să admită că se simte copleşită. „Sunt cu psihicul la pământ, nu mai contează nimic“, spune aceasta, în vreme ce sora sa încearcă să o liniştească. Noua ediţie va aduce un nou duel şi o eliminare. Despre cine este vorba, cum se aplanează conflictele, cine rămâne în luptă şi cine pleacă acasă, telespectatorii află marţi, de la ora 20:30.

FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: