Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu, rubrică de modă într-o emisiune TV. Când începe şi primele declaraţii

Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu, rubrică de modă într-o emisiune TV. Când începe şi primele declaraţii

Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu vor avea rubrică de styling într-o emisiunea de divertisment de la Kanal D, în cadrul căreia vor comenta cele mai recente apariţii vestimentare ale vedetelor din România.

Ştiri pe aceeaşi temă

În emisiunea „Teo Show“, Cătălin Botezatu şi Raluca Bădulescu vor face echipă şi vor oferi titlul de „bine sau prost îmbrăcat“, comentând pe marginea ţinutelor vestimentate adoptate de vedete, şi oferind sfaturi utile în ceea ce priveşte stylingul.
 
Prima ediţie „Aşa DA, aşa NU“ va fi pe micile ecrane din 4 octombrie, de la ora 15.00.  
 
Cele mai extravagante, îndrăzneţe sau prost alese creaţii vestimentare vor trece prin ochiul critic al celor două vedete cu o vastă experienţă în modă. 
 
„Acest proiect este o nouă provocare pentru noi, dat fiind faptul că este o rubrică de fashion în cadrul unei emisiuni de succes. Rolul nostru nu este de a critica acid oamenii în diverse ipostaze, ci de a-i ajuta să se îmbrace corect, de a fi echilibraţi din punct de vedere vestimentar. Este o rubrică constructivă, plină de surprize“, a spus Cătălin Botezatu.
 
Raluca Bădulescu, cunoscută din emisiunea „Bravo, ai stil“ de la acelaşi post, a declarat: „Va fi o experienţă extraordinară, aşa cum fiecare proiect în cadrul Kanal D mi-a adus satisfacţii uriaşe. Nu pot exprima în cuvinte cât sunt de fericită şi de recunoscătoare pentru că am şansa de a prezenta această rubrica de fashion alături de Cătălin Botezatu. Este un vis împlinit pentru mine! Sunt un mare fan al lui Teo Trandafir, o admir enorm, iar Bursucu e un coleg şi prieten extraordinar. Nu poate fi decât o onoare pentru mine să fac parte din acest proiect“. 
 
FOTO Kanal D

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările