UPDATE Radu Moraru a fost dat afară de la Naşul TV, postul pe care l-a înfiinţat. Reacţia realizatorului

UPDATE Radu Moraru a fost dat afară de la Naşul TV, postul pe care l-a înfiinţat. Reacţia realizatorului

Radu Moraru FOTO Paginadepolitica.ro

Radu Moraru a fost destituit din toate poziţiile de la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în 2012, în urma unei şedinţe a Adunării Generale a Acţionarilor. Jurnalistul a reacţionat dur, susţinând că se încearcă preluarea în mod ilegal a televiziunii la care este acţionar majoritar şi anunţă că a chemat poliţia pentru că i s-a interzis accesul pe proprietatea pe care o deţine.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Radu Moraru a reacţionat dur după ce s-a anunţat că a fost dat afară de la propria televiziune şi îl acuză pe Paul Alexandru Moraru (nicio legătură de rudenie între cei doi) că încearcă să preia televiziunea în mod ilegal şi că a răspândit informaţii false în spaţiul public. Citiţi declaraţiile integrale ale lui Radu Moraru.  
 
Potrivit site-ului Paginademedia.ro, un comunicat care rulează pe ecranul postului Naşul TV anunţă că realizatorul Radu Moraru şi-a pierdut toate funcţiile pe care le deţinea la televiziune şi la firma Naşul, Prietenii de Pretutindeni şi Asociaţii SA, deţinătoare a licenţei TV. 
 
„Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Naşul TV“, se mai precizează în comunicat. Acum, postul este condus de Paul Alexandru Moraru, care n-are nicio legătură de rudenie cu Radu Moraru. 
 
Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, decizia a fost luată după o şedinţă convocată de Paul Moraru, acţionar minoritar, şi Adrian Bucă, în care primul a rămas literalmente în pielea goală după ce Radu Moraru i-a aruncat o ceaşcă de cafea pe cămaşă. Aceeaşi sursă scrie că Radu Moraru şi Paul Moraru erau în conflict din cauza banilor, după ce Paul Moraru ar fi pus la dispoziţia patronului Naşul TV peste 200.000 de euro, iar apoi l-a acuzat pe acesta că a folosit în interes personal suma. 
citeste totul despre: