Radu Banciu revine la presa sportivă cu o emisiune de 8 ore: „Se va vorbi fără clişee despre sport“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Banciu va modera un talk show sportiv, care va avea opt ore şi va fi difuzat atât pe micile ecrane, cât şi în online. În paralel, realizatorul va continua colaborarea cu B1 TV.

Radu Banciu va modera la Look Plus emisiunea „Fotbal All Inclusive“, care va fi difuzată în fiecare duminică şi va debuta pe 3 noiembrie, de la ora 15.30, potrivit gsp.ro, care a publicat şi un interviu cu realizatorul TV. 

Formatul propune opt ore de emisie continuă, în intervalul 15.30-23.30, însă, când vor fi meciuri la televizor, emisiunea se mută în online, pe platforma lookplus.ro. În emisiune nu vor fi invitaţi doar din zona sportului, ci şi din politică şi din lumea artistică, dar şi suporteri. De asemenea, realizatorul a subliniat că programul nu se va rezuma doar la fotbal, ci vor fi abordate şi partidele de handbal, tenis, Formula 1. 

„Sigur, nu e simplu să stai să vorbeşti 8 ore şi să ai şi conţinut, aşa că trebuie să fie ceva care să antreneze. Să se vorbească la subiect, să nu evităm subiectele care ar putea stânjeni. Sportul are atâtea probleme, nici nu mai ştii de unde să începi. Cei care se vor uita sunt cei care acceptă acest stil de dialog. Ei preferă o discuţie «verde-n faţă» decât să asiste la o emisiune cuminţică, care să nu deranjeze pe nimeni. Vom avea nişte invitaţi, vor fi intervenţii cu rubrica de pariuri inclusă în emisiune. Va fi ceva dinamic, vor fi şi secvenţe cu meciurile pe care Look le transmite din campionatele puternice din Europa, mai puţin Anglia“, a explicat Banciu.

Emisiunea va cuprinde o „duminică sportivă“, aşa cum făceau italienii pe vremuri: „Ce m-a determinat să accept a fost faptul că am primit o propunere de la Look, iar ei mi-au spus că trebuie să facem o emisiune cu un nou format, deschisă, în care să se poată vorbi corect despre sport, nu la modul intervenţionist, cum se face la noi. Se fac emisiuni doar pentru a se rula nişte întrebări calculate dinainte. La noi nu va fi aşa. Vom avea o emisiune deschisă, în care se va vorbi fără clişee despre sport. Fără vorbe meşteşugite. Va fi o emisiune curată“, a spus realizatorul, care în trecut a mai lucrat la ProSport, Gazeta Sporturilor, Sport Total, Sport.ro şi Eurosport.

În paralel, el va continua să prezinte „Lumea lui Banciu“ la B1 TV, de luni până joi. 

Este al doilea nume important „achiziţionat“ recent de Look Plus, după Dragoş Pătraru, care va prezenta „Protestul etapei“, în fiecare vineri, de la ora 19.30. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite