Radu Banciu renunţă la emisiunea de la B1 TV: „Este decizia mea şi nu poate să fie schimbată de nimeni“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Banciu Captură video
Radu Banciu Captură video

Realizatorul TV Radu Banciu (49 de ani) a anunţat că emisiunea „Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, se va încheia în curând, iar decizia îi aparţine în totalitate.

Radu Banciu, realizatorul emisiunii nocturne de revista presei, „Lumea lui Banciu“, de la B1 TV, a declarat, în ediţia din data de 4 iulie 2019, că emisiunea se va încheia în curând. În plus, spune realizatorul, decizia îi aparţine în totalitate şi „nu poate să fie schimbată de nimeni“. 

Anunţul a venit după ce Banciu a citit în direct o scrisoare de laudă primită de la un fan din SUA. „Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză (iertată-mi fie exprimarea) a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România. Vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa: imparţiali şi oneşti“, se arată în scrisoarea citită de realizator.  

În replică, Radu Banciu a declarat că emisiunea se va încheia în curând: „Eh, nu vom mai rămâne multă vreme aşa pentru că nu o să mai fim, în orice caz. Dar astăzi, pentru că este o zi de sărbătoare, şi pentru că încă nu m-am consultat cu cine trebuie, nu o să intru în amănunte. Dar, în orice caz, n-o s-o mai lungim, dragi prieteni. Şi vă spun asta absolut calm şi liniştit. Este un anunţ final. Deci, această emisiune nu va mai continua la un moment dat. Decizia este deja luată şi ea se va termina. Dar, până când o vom duce la sfârşit, o să fim exact aşa cum am fost până acum. Nu se va schimba nimic, doar că am luat deja această decizie, care-mi aparţine numai mie, nu m-am consultat cu nimeni. O anunţ public în această seară, în direct, fără să intru în amănunte, pentru că este zi de sărbătoare. Este decizia mea şi numai a mea, nu poate să fie schimbată de nimeni“, a spus Radu Banciu.

Emisiunea nocturnă de revista presei, „Lumea lui Banciu“, este difuzată de B1 TV din 2011. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite