Radu Andrei Tudor va fi prezentatorul Telejurnalului de seară de la TVR 1

Radu Andrei Tudor va fi prezentatorul Telejurnalului de seară de la TVR 1

Radu Andrei Tudor FOTO TVR

Grila nouă a postului TVR 1 aduce schimbări şi în ceea ce priveşte emisiunile de ştiri, iar reprezentanţii au anunţat că jurnalistul Radu Andrei Tudor este cel care va prezenta Telejurnalul de seară.

Din 15 aprilie, în timpul săptămânii, Telejurnalul de la ora 20.00 va fi prezentat de jurnalistul Radu Andrei Tudor, cel care prezenta emisiunea Pulsul zilei (scoasă din grilă) şi rubrica Tema zilei. Principala emisiune de ştiri a postului TVR 1 îşi măreşte durata, la o oră şi jumătate. 

Dacă Radu aduce telespectatorilor principalele ştiri ale zilei de luni până joi, Dorina Florea şi Mihai Constantin vor prezenta alternativ Telejurnalul de la ora 20.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

„Din 2010, de când sunt în echipa postului public de televiziune, am trecut prin toate etapele în redacţia de ştiri: am fost reporter, am prezentat Telejurnalul Matinal vreme de cinci ani, apoiTelejurnalul de weekend, iar în ultimii doi ani, am moderat Pulsul Zilei la TVR 1. Din 15 aprilie, voi fi din nou la pupitrul ştirilor şi voi aduce telespectatorilor informaţiile zilei în cel mai importantTelejurnal al postului public. E o mare responsabilitate şi sunt conştient de acest lucru. Îi aştept pe telespectatori în număr cât mai mare alături de noi“, a declarat Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului de seară, difuzat de TVR 1.

Telejurnalul de seară va include o selecţie a informaţilor esenţiale ale zilei, rubricile meteo, sport, precum şi Tema zilei, o discuţie în care Radu Andrei Tudor şi invitaţii lui dezbat consecinţele celui mai important subiect al zilei.

Celelalte emisiuni informative în care telespectatorii pot afla la TVR 1 ştirile momentului sunt Telejurnal 14.00 şi Telejurnal 24.00.  

De luni până duminică, principalele informaţii ale primei părţi a zilei le vom regăsi în Telejurnalul orei 14.00, prezentat de Alina Stancu.

Ziua se va încheia pentru telespectatori cu Telejurnalul de la ora 24.00, în care Mihai Rădulescu va prezenta ştirile zilei din perspectiva efectelor lor asupra vieţii noastre: ce, cum şi când s-a întâmplat şi cum ne va afecta.  

Telejurnalul este un produs matur, complet, de ţinută al TVR şi reprezintă crezul echipelor care îl realizează într-un jurnalism echilibrat, obiectiv, care pune accentul pe calitate, spun producătorii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: