ProSport.ro, primul site de sport din România la nivel de unici, în data de 27 ianuarie 2022

ProSport.ro, primul site de sport din România la nivel de unici, în data de 27 ianuarie 2022

Foto ProSport.ro

Site-ul de ştiri sportive www.PROSPORT.ro s-a situat pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de cititori unici în domeniul SPORT, în data de 27 ianuarie 2022, conform Studiul de Audienţă şi Trafic de Internet (SATI).

Ştiri pe aceeaşi temă

Site-ul Prosport s-a clasat pe primul la categoria sa, cu 409.841 de cititori unici, urmat de digisport.ro cu 394.387 de cititori unici, sport.ro cu 367.089 cititori unici şi gsp.ro cu 361.707 cititori unici.

„Aceste rezultate oficiale, validate de SATI, sunt măsura preocupării întregului trust faţă de un conţinut jurnalistic corect, echilibrat şi solid documentat, pe care îl împărtăşim publicului din România. Dincolo de orice, echipa PROSPORT arată, ca, de altfel, şi celelalte produse din interiorul trustului, printre care GÂNDUL, CANCAN, CSID, DESCOPERĂ ori PROMOTOR, că nu ne abatem de la principiile unui jurnalism de calitate! Iar diliginţele noastre sunt apreciate de cititori”, a punctat şi directorul editorial al Trustului de presă GÂNDUL, Adrian Artene.

ProSport.ro s-a aflat printre site-urile favorite ale românilor încă de la începutul anului, atât în ceea ce priveşte numărul de cititori, cât şi timpul petrecut de cititori pe site, în week-end-ul 8 – 9 ianuarie 2022. ProSport.ro s-a situat pe locul 1 în ceea ce priveşte timpul petrecut de români pe publicaţiile din online.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările