Programe speciale de Paşte la Pro TV: ce puteţi vedea FOTO

Programe speciale de Paşte la Pro TV: ce puteţi vedea FOTO

„Fiul lui Dumnezeu“ FOTO Cinemagia

Pro TV a pregătit un program special pentru telespectatori în perioada sărbătorilor pascale. Între acestea se numără trei filme istorice despre Dumnezeu şi transmisiunea live a Slujbei de Înviere de la Mănăstirea Antim.

SÂMBĂTĂ
 
În Sâmbăta Mare, de la 10.00, „Fiul lui Dumnezeu“ spune povestea întregii vieţi a lui Iisus, de la naştere, până la maturitate, crucificare şi înviere. 
 
De la ora 20.00, „Misterul înălţării“ aduce povestea biblică a Învierii, văzută prin ochii unui necredincios, iar Noe spune clasica legendă a lui Noe cu Russell Crowe în rol principal, de la ora 22.00.
 
Imediat după Noe, Alex Dima, corespondent Ştirile Pro TV, va aduce lumina în casele tuturor telespectatorilor din România, în direct de la Mănăstirea Antim din Bucureşti.
 
DUMINICĂ
 
În prima zi de Paşte, Pro TV a pregătit şi o serie de filme de sărbătoare pentru întreaga familie. „Ferma lebedelor“ va fi difuzat de la 09.45, urmând producţia „Herbie, maşinuţa buclucaşă“, de la 11.45
 
„În căutarea fericirii“ va putea fi urmărit de la ora 13.45. Seria de filme continuă cu „G-Force: Salvatorii planetei“, de la 16.15
 
Tot de Paşte, într-o ediţie specială „România, te iubesc!“, de la 18.00, Alex Dima merge în spatele blocurilor gri să cunoască preoţii care au sfinţit locuri şi au cucerit inimi în aglomeraţii urbane, oameni ascunşi de betoane, care-L slujesc pe Dumnezeu. 
 
FOTO Pro TV
 
LUNI
 
Luni, în cea de-a doua zi de Paşte, de la ora 08.00 începe „Doctor Dolittle: Aventură la Hollywood“. Ora 09.45 aduce „O noapte la muzeu“, iar de la ora 14.00 va fi difuzat „Yes Man: Un cuvânt poate schimba totul“ .
 
Tot luni, de la ora 12.00, Lora şi Cove au invitaţi de seamă la „Vorbeşte lumea“. Anna Lesko, Elena Gheorghe, trupa Provincialii, Jorge alături de soţia şi copiii săi şi Emil Rengle vor aborda subiecte despre Paşte: ce tradiţii respectă ei, care sunt cele mai dragi amintiri, care sunt cele mai amuzante păţanii şi multe alte surprize. 
 
FOTO Pro TV
 
„La Măruţă“ vine de la 16.00 cu o ediţie de sărbătoare. Banto dos Santos, Chef Cătălin Petrescu şi Magicianul Robert Tudor sunt doar câţiva dintre invitaţii lui Cătălin. Va fi un Paşte cu bunătăţi, poveşti emoţionante, surprize şi cântece.
 
 
FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: