Program TV azi. Patru filme interesante pentru seara aceasta

Program TV azi. Patru filme interesante pentru seara aceasta

Program TV azi

Program TV azi propune pentru seara aceasta câteva filme destul de interesante. Cei care nu au văzut încă, poti urmări, de exemplu, 2 Pistoale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Program TV azi, joi, 19 februarie. Simpatico. Digi Film. 22:10. Aparent, Lyle Carter (Jeff Bridges) are tot ce-şi doreşte. Un milionar chipeş, având o nevastă frumoasă şi o avere enormă, Carter şi-a construit imperiul prin creşterea cailor de rasă.
 
Aflat în intense negociri pentru vinderea lui Simpatico, un armăsar multiplu medaliat, Carter primeşte un telefon de la Vinnie (Nick Nolte), un fost prieten ajuns stâlp al cafenelelor. Vinnie ţine morţiş să dea în vileag neplăcute poveşti din trecut. Cu 20 de ani în urmă, cei doi, împreună cu iubita de atunci a lui Vinnie, Rosie (Sharon Stone), au trişat la curse, înlocuind caii performanţi cu alţii mai puţin rapizi. „Scamatoria” lor a fost însă descoperită de inspectorul Simms (Albert Finney), iar Lyle, Vinnie şi Rosie au fost nevoiţi să pună la punct un plan pentru a-l discredita. Un plan care le-a distrus însă prietenia. 
 
După douăzeci de ani, Vinnie vrea să-şi răscumpere păcatele. Bineînţeles, Carter nu este de acord şi, după ce îi fură acestuia maşina, biletul de avion şi actele, Vinnie pleacă în căutarea lui Simms, care trăieşte în Kentucky sub un nume fals. Disperat, Carter îi cere ajutorul singurei prietene, pe care fostul său partener o mai are, Cecilia (Catherine Keener). 
 
Împreună zboară spre Kentucky pentru a-l mitui pe Simms. Acesta însă nu vrea să îşi mai aducă aminte de trecut. Hotărât să îşi ducă planul la îndeplinire, Vinnie se hotărăşte să o caute pe Rosie, cel mai labil personaj din nefericitul trio din tinereţe. Însă vizita pe care i-o va face va declanşa un întreg lanţ de evenimente care vor duce la finalul cu adevărat neaşteptat al întregii poveşti, se spune în prezentarea filmului. 
 
Program TV azi, joi, 19 februarie. 2 Pistoale. HBO. 23:05. De 12 luni, agentul anti-drog Robert "Bobby" Trench (Washington) şi ofiţerul de contra-informaţii al marinei, Marcus "Stig" Stigman (Wahlberg), sunt forţaţi să colaboreze chiar dacă nu sunt prea încântaţi să o facă. Lucrând sub acoperire, ei s-au infiltrat în mafia drogurilor, dar nu au încredere unul în celălalt nici cât în traficanţii pe care au misiunea să-i anihileze. 
 
Atunci când tentativa lor de a se infiltra într-un cartel mexican de droguri şi de a recupera milioane de dolari eşuează, Bobby şi Stig cad în dizgraţia şefilor lor. Acum, când toţi i-ar vrea fie la închisoare, fie la doi metri sub pământ, singura persoană pe care se pot baza este celălalt. În ciuda urmăritorilor, atunci când oamenii legii trebuie să se prefacă ani de zile că sunt infractori, ei învaţă fel de fel de trucuri din mediul în care s-au infiltrat. 
 
Deşi misiunea lor era să fure aproximativ 3 milioane de dolari din cutia de valori a lui Papi Greco, şeful cartelului de droguri, Stig şi Bobby iau mult mai mult decât se înţeleseseră. Când deschid ( a se citi: aruncă în aer) seiful cu cutii de valori de la banca Tres Cruces Savings & Loan, ei descoperă mai mult de 43 de milioane?bani după care mulţi vor plânge, odată ce ei au şters-o de la locul faptei. 
 
Program TV azi, joi, 19 februarie. Tirul. HBO. 21:05. Thomas (Michael Dorman) este un bun vânzător de camione a cărui dragoste pentru frumoasa Melissa (Emily Barclay) este la fel de mare ca dorinţa lui de a avea propriul camion şi a-şi începe viaţa de camionagiu. 
 
După ce împrumută bani de la un cămătar ciudat, se pare că dorinţa lui Thomas va deveni realitate. Dar pe măsură de adună din ce în ce mai multe datorii, disperarea lui îl ţine departe de Melissa. 
 
Program TV azi, joi, 19 februarie. Armageddon - Sfârşitul lumii. Diva 23:00. Echipajul nu va fi format din astronauţi, nici din militari, ci din Harry S. Stamper(Bruce Willis) şi echipa lui de ţăcăniţi, cei mai buni, cei mai duri, experţi ai lumii în forări petroliere. După o prea scurtă perioadă de pregătire în ale astronauticii, echipajul se îmbarcă pentru marea călătorie, în care condiţiile imposibile şi neprevăzutul sunt cele mai mici neajunsuri. 
 
Lumea trebuie salvată chiar cu sacrificiul suprem. Dar sunt mulţi aceia care şi-ar da viaţa pentru a deveni salvatorii lumii. Harry S. Stamper mai are o motivaţie: aceea de a salva dragostea fiicei sale.
 

Program TV. Hotel Grand Budapest, la HBO

Program TV marţi, 18 februarie. Dumnezeu pentru o zi. 23:00. Diva. Jim Carrey joacă în acest film rolul unui amărât de reporter de televiziune căruia toate îi merg prost. După ce se luptă să ajungă într-o poziţie mai înaltă şi este concediat, crede că e timpul să-l tragă pe Dumnezeu la răspundere pentru dezastrul care este viaţa lui. Iar Dumnezeu apare sub forma lui Morgan Freeman şi îi propune o săptămână în care să aibă puteri nelimitate. Primul gând e să se răzbune, dar, încetul cu încetul trebuie să ia în considerare lucrurile pentru care cei din jur se roagă.
 
Program TV marţi, 18 februarie. Hotel Grand Budapest. 20:00. HBO. Filmul, nominalizat la premiile Oscar de anul acesta, prezintă povestea unui administrator şi recepţioner legendar al unuia din cele mai mari hoteluri din perioada interbelică şi a lui Zero Moustafa, micul hamal care i-a devenit cel mai de încredere prieten. O crimă în hotel, furtul unei picturi şi bătălia pentru o avere uriaşă a unei familii schimbă viaţa tuturor.  
 
Program TV marţi, 18 februarie. Un ştirist exemplar 2. HBO Comedy. 21:55. După ce a părăsit San Diego, Ron Burgundy trăieşte cu soţia sa, Veronica, şi cu fiul lor, Walter, în New York. 
 
Când şeful decide să-l concedieze pe Ron şi să o promoveze pe Veronica în locul lui, totul se schimbă. Întors la San Diego, Ron este terminat şi se angajează cu jumătate de normă la Sea World.
 
În scurt timp, Ron primeşte o a doua şansă: Freddie Schapp, un producător executiv la Global News Network, primul canal care difuzează ştiri 24 de ore din 24, îl angajează pe Ron. Acesta îşi reface echipa şi pleacă înapoi la New York, alături de Champ, Brick şi Brian. Acolo Ron vine cu un plan măreţ menit să transforme ştirile şi să-i aducă din nou succesul.
 
Program TV marţi, 18 februarie. Răzbunarea. Pro Cinema. 20:30. După ce soţia sa a devenit victima acţiunilor criminale ale bandei conduse de "doctorul" David Wang, Kit Li (Jet Li) se angajează ca bodyguard şi cascador secret pentru starul filmelor de acţiune Frankie Lane. La un hotel din Hong Kong urmează să aibă loc o prezentare a bijuteriilor casei imperiale ruseşti, la care Frankie abia aşteaptă să participe. Aceeaşi intenţie o are şi „doctorul”, care preia prin forţă controlul asupra clădirii, pentru a pune mâna pe comoara rusească. Singurul care poate stopa jaful de proporţii este Kit, care are acum ocazia să plătească datoria mai veche mafiotului.
 

Program TV. „Sunt a ta”, la Cinemax

Program TV, luni, 17 februarie. Schimb de dame. HBO. 23:15. Este o ecranizare a romanului The Switch, scris de Elmore Leonard. Acţiunea are loc în anii '70. Un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit aranjează cu doi infractori mărunţi să-i răpească soţia, dar aceştia îi dau peste cap planul când se decid să-l şantajeze cu informaţiile despre afacerile lui dubioase obţinute chiar de la cea pe care o răpesc.
 
Cei doi cred că dacă o răpesc pe soţia dezvoltatorului imobilia şi cer un milion de dolari răscumpărare, n-o să aibă curajul să meargă la poliţie să-i denunţe, pentru că ei, răpitorii, ar putea să-i dea în vileag afacerile ilegale. Soţia este răpită, iar problema era că ar fi că există un martor la momentul răpirii, un vecin pe care îl cheamă Marshall Taylor, care tocmai încerca să aibă o aventură cu femeia.

 

Program TV luni, 17 februarie. Wall-E. HBO Comedy. 21:25. Acţiunea are loc în anul în anul 2700. Oamenii au plecat de mult timp şi au fost trimişi roboţi de igienizare, precum Wall-E. Pe pământ soseşte o navă cu alţi roboţi, în inspecţie. Iar micul robot simte pentru prima dată că nu este singur în univers. Totul începe se schimbă şi când apare Eva. 
 
Program TV azi. Străzile îndurării. Pro Cinema. 20:30. Povestea filmului se axează în jurul a doi fraţi, Jeremiah şi John, aflaţi la capetele opuse ale legii. Jeremiah este preot în devenire în timp ce John, abia ieşit din închisoare, lucrează pentru Rome, un condamnat periculos. Pe parcursul filmului cei doi fraţi se vor întâlni, Jeremiah ajungând să fie răpit de Rome şi John să îi ia locul lui Jeremiah în viaţa de zi cu zi.
 
Program TV azi. Sunt a ta. Cinemax. 21:15. Mina, o mamă singură, trăieşte în Oslo împreună cu fiul ei de şase ani, Felix. Norvegiană de origine pakistaneză, Mina are o relaţie complicată cu familia şi caută mereu dragostea în relaţii cu bărbaţi diferiţi. Din păcate, niciuna dintre aceste relaţii nu dă semne că va fi foarte longevivă. Când Mina îl întâlneşte pe Jesper, un regizor suedez, se îndrăgosteşte de el până peste cap.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările