Foştii „Mondeni“, într-un serial Pro TV realizat de producătorii „Las Fierbinţi“

Foştii „Mondeni“, într-un
serial Pro TV realizat de producătorii „Las Fierbinţi“

În serialul Atletico Textila apar Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Andreea Mateiu, Angel Popescu şi Bogdan Cotleţ FOTO Pro TV

Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Angel Popescu şi Bogdan Cotleţ vor apărea la Pro TV într-un nou serial realizat de Frame Film, compania care produce „Las Fierbinţi“. Dragoş Buliga va produce noul serial care spune povestea unei echipe de fotbal de cartier, din Bucureşti.

Frame Film, compania care produce serialul „Las Fierbinţi“, va realiza un nou serial de televiziune, anunţă paginademedia.ro, care specifică faptul că foştii actori ai grupului „Mondenii“ vor apărea în noua producţie.

Astfel, Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Alex Bogdan, Angel Popescu şi Bogdan Cotleţ vor lua parte în serialul care va rula la Pro TV. Alături de actori, în serial vor apărea şi fotbalişti profesionişti.

Serialul se va numi „Atletico Textila“ şi urmăreşte viaţa unei echipe de fotbal de liga a patra, Frame Film depuând în acest sens, la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), o cerere de înregistrare a marcii „Atletico Textila“.

Serialul va fi produs de Dragoş Buliga (regizorul Las Fierbinţi) şi va fi regizat de George Dogaru, mai scrie paginademedia.ro. Serialul urmează să intre în producţie şi să fie difuzat pe Pro TV anul viitor.

Informaţiile au fost confirmate de Pro TV, care a specificat mai multe detalii despre viitorul serial „Atletico Textila“.

FOTO Pro TV

Atletico Textila, în prime-time din 2016

Pro TV lansează un nou proiect, care va prezenta lumea fotbalului într-o nouă lumină. Începând cu primăvara anului 2016, în prime-time, românii vor afla povestea celei mai bune echipe slabe de fotbal din oraş. Fotbalul este una dintre cele mai vechi pasiuni ale românilor. Fotbalul înseamnă entuziasm fără limite şi emoţii dezlănţuite pe stadioane şi în faţa televizoarelor. Pentru microbişti, fotbalul este vital, se joacă pe viaţă şi pe moarte. Fie că este vorba despre Cupa Mondială sau despre miuţă, rezultatul este mereu acelaşi: pasiune, distracţie, glorie, plăcere, fericire şi comedie. Fotbalul este divertisment.

Povestea Atletico Textila, echipa care joacă într-o ligă inferioară, începe în momentul în care patronul are un atac de cord şi este înlocuit cu... o femeie! Situaţii comice, obstacole amuzante şi, mai ales, lipsa de talent, disciplină şi muncă sunt doar câteva dintre elementele care caracterizează echipa de fotbal Atletico Textila.

Mirela Zeţa şi Andreea Grămoşteanu FOTO Pro TV

Serialul Atletico Textila va fi produs de Frame Film, în regia lui George Dogaru, iar scenariul este realizat de Radu Crahmaliuc şi Radu Mareş Alexandru.

„Este o lume potrivită pentru comedie“

„Pasiunea pentru fotbal nu se opreşte numai la meciurile sau la competiţiile sportive, ci continuă mai departe de acestea: faima, victoriile, banii, femeile, infamiile şi toată atenţia din jurul jucătorilor. Amănuntele picante din viaţa fotbaliştilor şi informaţiile din culisele unei competiţii de fotbal sunt întotdeauna preţioase, la orice nivel, chiar dacă este vorba despre cea mai bogată echipă de fotbal sau cel mai sărac FC dintr-o ligă inferioară. Este o lume potrivită pentru comedie, iar Atletico Textila prezintă povestea savuroasă a unei echipe condamnate eşecului“, spune George Dogaru, regizor Atletico Textila.

Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Andreea Mateiu, Angel Popescu, Bogdan Cotleţ, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Răzvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Bârsan şi Răzvan Vasilescu sunt doar câţiva dintre cei care vor interpreta personajele pline de haz ale noului serial, care va fi difuzat în 2016 la Pro TV.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: