ProCinema sărbătoreşte 13 ani de la lansare cu un program special: ce filme puteţi vedea

ProCinema sărbătoreşte 13 ani de la lansare cu un program special: ce filme puteţi vedea

ProCinema a pregătit un program special la aniversarea de 13 ani FOTO Arhivă

ProCinema sărbătoreşte 13 ani de la lansare miercuri, 19 aprilie, cu un program special care include producţii de top pentru telespectatori.

ProCinema este pentru cei care încep petrecerea în pijamale, pentru cei care nu s-au săturat de acţiune şi revăd un film, de fiecare dată, cu alţi ochi, pentru cei care îşi fac tot felul de filme şi pentru cei care ştiu să privească! Săptămâna viitoare, ProCinema sărbătoreşte 13 ani de la lansare cu un program special!

Miercuri, 19 aprilie, ProCinema te provoacă să afli despre stabilitatea financiară la nivel global, despre performanţele impresionante ale unor figuri emblematice, dar şi despre însăşi existenţa noastră, în producţii premiate Oscar, Bafta şi nominalizate la Golden Globe. ProCinema aniversează 13 ani glorioşi cu 3 filme riscant de adevărate: „Povestea lui Lance Armstrong/ The Armstrong Lie“, „Inside job: Adevărul despre criză“ şi „Atlasul norilor/ Cloud Atlas“.

De la ora 18:00, documentarul „Povestea lui Lance Armstrong“ vorbeşte despre parcursul carierei lui Lance, din primii ani şi până în momentul în care a recunoscut public faptul că s-a dopat. Cu o nominalizare la Bafta Awards în 2014, documentarul prezintă cariera sportivului chiar din perspectiva sa.

ProCinema continuă în programul aniversar, de la 20:30, cu un documentar în care aflăm „Inside job: Adevărul despre criză“. Matt Damon este vocea care povesteşte despre stabilitatea financiară şi criza globală din 2008, iar printre personajele celebre din lumea financiară care apar în această producţie se numără George Soros, Christine Lagarde sau Nouriel Roubini. Adevărul despre criză a primit premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în anul 2011.

La 23:00, telespectatorii se îmbarcă pe „Atlasul norilor“ şi pornesc spre viitor, în anul 2144! Halle Berry, Tom Hanks, Hugh Grant, Jim Broadbent şi Susan Sarandon spun şase poveşti diferite, care se întâmplă în timpuri diferite, fiecare actor având roluri multiple. După ce a terminat filmările, Halle Berry a declarat că acesta a fost unul dintre cele mai interesante proiecte din care a făcut parte. Atlasul norilor a câştigat 16 premii şi a primit alte 73 de nominalizări. 

Pe 19 aprilie, ProCinema sărbătoreşte 13 ani de la lansare cu un program special, în care aventura, curajul, determinarea şi suspansul aduc poveşti impresionante de viaţă în casele românilor! „Povestea lui Lance Armstrong“, „Inside Job: Adevarul despre criza“ şi „Atlasul norilor“ sunt miercuri, 19 aprilie la ProCinema. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: