Pro TV renunţă la „Vocea copiilor“. „Vocea României“ revine în formatul consacrat, cu adulţi

Pro TV renunţă la „Vocea copiilor“. „Vocea României“ revine în formatul
consacrat, cu adulţi

Mihai Chiţu, ultimul câştigător al talent-show-ului de la Pro TV FOTO Pro TV

Pro TV va realiza în această toamnă show-ul „Vocea României“ în varianta consacrată, cu adulţi, şi nu în formula pentru copii, aşa cum anunţase la începutul anului, potrivit Pagina de Media.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Pro TV au confirmat pentru Pagina de Media că emisiunea va reveni în grilă în formatul cunoscut de telespectatori din cele trei sezoane anterioare. Deocamdată, nu se ştie componenţa juriului, în contextul în care Horia Brenciu a părăsit postul Pro TV pentru Antena 1 la începutul acestui an.

În perioada următoare va fi anunţat juriul noului sezon al „Vocii României“. Pe piaţa media circulă informaţii potrivit cărora Loredana, Smiley şi Pavel Bartoş sunt şi ei cu un pas în curtea Antenei 1, după plecarea producătorului general Mona Segall.

La începutul acestui an, Pro TV anunţa că show-ul muzical va reveni în grilă cu o variantă în care protagoniştii vor fi copiii („Voice Kids“). Pe piaţă există deja un talent show pentru micuţii talentaţi, „Next Star“, la Antena 1, iar postul Kanal D va lansa în această toamnă o emisiune similară, „KIDSing“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: