Pro TV pregăteşte un nou serial de comedie VIDEO

Pro TV pregăteşte un nou serial de comedie VIDEO

FOTO Arhivă

Pro TV pregăteşte un nou serial de comedie, o producţie după o licenţă internaţională ce va avea în centru un profesor de liceu, scrie Pagina de Media.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pro TV pregăteşte un nou serial de comedie despre un profesor de liceu şi care se numeşte „Profu’“, scrie Pagina de Media. 
 
Conform sursei citate, „Profu’“ va fi o adaptare românească a unei serii internaţionale şi va fi produs de echipa Pro TV. Serialul este în faza de casting, iar actorii care vor juca în rolurile principale nu au fost încă aleşi.
 
Viitorul serial va fi realizat după o licenţă internaţională, producţia germană „Der Lehrer“, care a avut primul sezon în 2009, pe RTL.
 
Scenariul - un profesor de liceu în prim plan
 
În varianta originală, „Der Lehrer“ are în centru un profesor care revine la catedră după zece ani de pauză. O întoarcere care presupune o serie de provocări.
 
În serialul german, Steffan este profesor de germană, ştiinţele naturii şi sport şi primeşte o „clasă problemă“. Prin metode mai „speciale“, Profu' îi aduce pe elevi pe „calea cea bună“.
 
Trailerul serialului german „Der Lehrer“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: