Pro TV a mai achiziţionat alte trei formate de televiziune, printre care şi un show realizat de Gordon Ramsey

Pro TV a mai achiziţionat alte trei formate de televiziune, printre care şi un show realizat de Gordon Ramsey

Formatul „Kitchen Nightmares“, cooking show realizat de Gordon Ramsay, are în centru un chef care ajută un restaurant să se repună pe picioare

Pro TV a mai achiziţionat alte trei formate de televiziune, completându-li grila de viitoare emisiuni pentru anul 2015. Astfel, show-urile „Brendan’s Love Cruise“, „Superior Interiors“ şi „Kitchen Nightmares“, show realizat de chef Gordon Ramsey, vor putea fi urmărite la postul de pe Bulevardul Pache Protopopescu.

După ce a achiziţionat formatul reality „I’m a celebrity, get me out of here/Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, Pro TV şi-a mai adăugat în potofoliu alte trei formate de televiziune: „Brendan’s Love Cruise“, „Superior Interiors“ şi „Kitchen Nightmares“, cooking show realizat de Gordon Ramsay, scrie tbivision.com. În ceea ce priveşte ultimul show, producţia are în centru un chef care ajută un restaurant să se repună pe picioare. În România mai există o altă producţie a celebrului chef, „Hell’s Kitchen“, show difuzat de Antena 1.

Formatul „Kitchen Nightmares“ va fi difuzat şi pe staţia Nova, din Bulgaria, care face parte din familia Central European Media Enterprise (CME). Mai mult, TV2, din Ungaria, a comandat formatul pentru zona locală.

Pro TV a făcut recent anunţul potrivit căruia va difuza de anul viitor reality-show-ul „I’m a celebrity, get me out of here/Sunt celebru, scoate-mă de aici!“, la care vor participa 12 vedete din România, celebrităţi care trebuie să trăiască în condiţii grele, în jungla din Africa de Sud. Emisiunea va intra în grila Pro TV la începutul anului 2015 cu titlul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ şi va fi difuzată zilnic în prime-time, fiind în primul rând un test de supravieţuire pentru 12 vedete care trebuie să lase deoparte stilul de viaţă cu care s-au obişnuit pentru o experienţă extremă în unul dintre cele mai neprimitoare locuri - jungla.

Pentru 21 de zile, vedetele participante vor pleca în Africa de Sud, într-o tabără amenajată în munţi, la peste 400 de kilometri de Johannesburg. Câştigătorul show-ului va primi titlul de Rege sau Regina a Junglei şi va fi desemnat în urma voturilor publicului.

Antena 1 a contracarat şi a anunţat că va lansa „Temptation Island - Insula Iubirii“, show e urmează să fie filmat în Thailanda. Producţie va supune la încercare relaţia a patru cupluri care nu au făcut încă marele pas, membrii cuplurilor stând separaţi unul de celălalt pe două insule. Mai mult, opt persoane total necunoscute până în acel moment vor încerca să seducă fiecare concurent în parte şi vor face tot ce le stă în putinţă pentru a le testa sentimentele. Show-ul va fi filmat în sistem reality, 24 de ore din 24, şi produs de Claudiu Oprea, producătorul „X Factor“.

Totodată, acelaşi post TV va lansa în primăvara lui 2015 un format TV internaţional, „I Can Do That“, care va provoca în fiecare săptămână vedetele intrate în concurs să se întreacă în numere artistice unice. Protagoniştii pot fi campioni la muzică, sport sau televiziune, dar cu siguranţă participarea în acest show îi va provoca să facă ce n-au visat vreodată. Fiecare vedetă care va concura în noul show de la Antena 1 îşi va alege un un număr spectaculos, se va antrena timp de o săptămână şi va face apoi o demonstraţie în faţa unui juriu. „I Can Do That“ este un format internaţional de prime-time, care se bucură de succes în ţări precum Italia, Brazilia, Spania, China, Portugalia şi Peru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările