Andi Vasluianu, despre „Videochat“, noul serial de comedie de la Pro TV: „Nu are nimic vulgar sau grobian, chiar dacă vorbim despre un subiect delicat“

Andi Vasluianu, despre „Videochat“, noul serial de comedie de la Pro TV: „Nu are nimic vulgar sau grobian, chiar dacă vorbim despre un subiect delicat“

Andi Vasluianu este Andrei în noul serial de comedie de la Pro TV, „Videochat“ FOTO Pro TV

Pro TV a lansat o nouă comedie, „Videochat“, cu Andi Vasluianu, Marius Florea Vizante şi Diana Roman în distribuţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pro TV a lansat comedia „Videochat“. Serialul, care a avut premiera pe 20 iunie, la ora 24:00, aduce o poveste urbană, începută în pandemie şi continuată în perioada de relaxare, cu un business neconvenţional, un om de afaceri descurcăreţ, o tânără aparent naivă, dar care joacă după propriile reguli şi un scenariu care nu va avea nicio reţinere în a aborda subiecte care pot părea tabu în societate.

Diana Roman (care o interpretează pe Nina în serial), Andi Vasluianu (Andrei în serial) şi Marius Florea Vizante (domnul Popovici) intră în pielea personajelor şi, în acelaşi timp, în lumea unei industrii online: videochat-ul. 

Nina este o tânără moldoveancă, educatoare la grădiniţă, care rămâne fără job din cauza pandemiei. Andrei este proprietarul unui studio de videochat care, având fler şi dorinţa de dezvoltare a afacerii, încearcă să o convingă pe Nina că poate supravieţui acestei perioade şi să câştige un ban cinstit. Totul se complică atunci când primul „client“ al Ninei este domnul Popovici, tatăl unuia dintre copiii de la grădiniţa unde lucrează ea. Mai departe, povestea se dezvoltă de la un episod la altul, personajele evoluează, abordând subiecte de actualitate şi pe alocuri sensibile cu un umor al situaţiei abordat foarte bine din scenariu.

„Serialul are un umor subtil. E scris foarte bine, nu are nimic vulgar sau grobian, chiar dacă până la urmă vorbim despre un subiect delicat. Andrei, personajul pe care îl joc, e smart, e adaptabil, doar aşa ar reuşi să atragă pe cineva care n-ar face niciodată aşa ceva. Avem ironie şi umor în Videochat, să vă uitaţi sâmbătă noapte.“, a spus Andi Vasluianu.

„M-am uitat în oglindă, am luat decizia să slăbesc foarte mult şi mi-am zis: Diana, ce faci cu viaţa ta? Şi m-am apucat de Videochat! (râde) Glumesc, normal! A fost o poveste foarte amuzantă, pentru că eu am stat în toată această perioadă de pandemie cu mama şi bunica, la ţară în Moldova. Şi, după ce am filmat episodul pilot şi a apărut pe Facebook, dacă mă duceam la magazinul din sat, erau foarte multe priviri ciudate aţintite asupra mea, oamenii de acolo chiar au crezut că asta fac, se dusese vorba în sat.“, a spus şi Diana Roman despre serialul „Videochat“. 

„Nu vă lăsaţi păcăliţi. «Videochat» e un pretext pentru a vedea multe lucruri ascunse ale vieţii!“, a spus Marius Florea Vizante despre „Videochat“. 

Scenariul serialului de comedie este scris de Alexandru Popa, iar regia îi aparţine lui Vlad Zamfirescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările