Pro TV a înlocuit cu filme emisiunile „Pe bune?“ şi „Cântă acum cu mine“: ce se întâmplă cu cele două show-uri

Pro TV a înlocuit cu filme emisiunile „Pe bune?“ şi „Cântă acum cu mine“: ce se întâmplă cu cele două show-uri

Cabral este prezentatorul show-ului „Cântă acum cu mine“, iar Loredana este „căpitanul celor 100“ FOTO Pro TV

Pro TV a înlocuit două dintre emisiunile postului cu filme după ce a pierdut teren în faţa concurenţei în lupta pentru audienţă. Este vorba de „Cântă acum cu mine“, cu Loredana şi Cabral în prim-plan, şi „Pe bune?!“, prezentată de Andi Moisescu.

Într-o singură săptămână, Pro TV a făcut două schimbări în grila de programe. Show-ul muzical „Cântă acum cu mine“, care a debutat pe 3 martie, a fost înlocuit după doar o ediţie cu un film, potrivit Paginademedia.ro
 
Reprezentanţii televiziunii au anunţat ulterior că noul program prezentat de Cabral va reveni pe post pe 17 martie, duminică, de la ora 20.00, iar Paginademedia.ro notează că s-ar fi luat decizia ca show-ul cu Loredana să fie difuzat din două în două săptămâni. 
 
Schimbarea vine după ce premiera „Cântă acum cu mine“ a plasat Pro TV pe locul doi în topul audienţelor, la nivel naţional şi comercial fiind depăşită de reality show-ul „Asia Express“, difuzat de Antena 1. Postul a fost totuşi lider la oraşe, însă la o distanţă mică de principalul concurent. 
 
După doar două ediţii, aceeaşi soartă a avut-o şi quizz show-ul „Pe bune?“, prezentat de Andi Moisescu, notează sursa citată. Luni, 11 martie, de la ora 22.30, când era programat, Pro TV a difuzat un film. Reprezentanţii Pro TV au precizat pentru „Adevărul“ că este vorba de o schimbare temporară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: