Pro TV va difuza o nouă emisiune - „Şef sub acoperire“: ce presupune formatul

Pro TV va difuza o nouă emisiune - „Şef sub acoperire“: ce presupune formatul

Pro TV a anunţat că în această toamnă va difuza un nou format, „Şef sub acoperire“. Emisiunea va fi săptămânală şi în fiecare ediţie câte un director va experimenta mai multe job-uri în propria companie, fără ca angajaţii să-i cunoască adevărata funcţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pro TV va difuza din toamnă „Şef sub acoperire“, emisiune realizată după formatul internaţional „Undercover Boss“. Formatul a fost lansat în Marea Britanie în anul 2009 şi a fost produs până în acest moment în 19 ţări, printre care se află şi Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franţa şi Germania.

Prezentarea Pro TV a formatului „Şef sub acoperire“: 

Te-ai gândit vreodată dacă şeful tău ştie ce se întâmplă într-o zi de muncă? Dacă ştie ce presupun multe dintre slujbele din companie sau dacă ar fi în stare să pună umărul la treabă şi să facă munca fizică pe care o faci chiar tu? Ar face treaba mai bine ca tine sau ar fi ca un începător pe care trebuie să-l înveţi orice mişcare? Dacă ai avea posibilitatea de a-ţi angaja şeful fără să ştii, de fapt, că e şeful, ai face-o sau i-ai spune că mai bine se duce să-şi caute un alt drum în viaţă?

Fiecare persoană a avut cel puţin un moment în viaţă când şi-a pus una dintre întrebările de mai sus. Acum, Pro TV aduce răspunsul, într-o nouă emisiune: „Şef sub acoperire“ În această toamnă, directori de companii cunoscute în ţară, cu sute sau chiar mii de angajaţi, trec prin testul suprem: se pot descurca ca simpli angajaţi în propria firmă?

Săptămânal, noua emisiune va duce câte un director sub acoperire, care va experimenta mai multe job-uri în propria companie. În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor şi va încerca să-l iniţieze pe şef în tainele companiei şi ale job-ului respectiv. 

Odată aflat sub acoperire, şeful va afla la prima mână, necenzurat, care sunt lucrurile care funcţionează, va afla despre angajaţii model şi nu numai), dar şi despre diverse probleme. Întreaga experienţă va schimba atât modul în care şeful îşi priveşte propria companie, cât şi cum privesc angajaţii propriul loc de muncă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: