Pro TV, lider de audienţă cu „Dansez pentru tine“. Ploaia şi ritmurile fierbinţi de Paso Doble au fost pe placul publicului

Pro TV, lider de audienţă cu „Dansez pentru tine“. Ploaia şi ritmurile fierbinţi de Paso Doble au fost pe placul publicului

Dansul în ploaie a fost „vedeta“ celei de-a patra ediţii a show-ului „Dansez pentru tine“ FOTO Pro TV

Gândul că perechile concurente vor „intra la apă“, dar şi dansurile fierbinţi de quickstep, rumba, vals şi paso doble au transformat postul Pro TV în lider de audienţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi în această săptămână, telespectatorii au ales să-şi petreacă seara de vineri urmărind „Dansez pentru tine“
 
Astfel, în intervalul orar 20.30-00.49, Pro TV a înregistrat în medie, pe publicul din mediul urban, 7,4 puncte de rating şi 18,2% cotă de piaţă, de mai bine de două ori mai mult faţă de Antena 1, clasată pe locul al II-lea, cu 3,3 puncte de rating şi 8,1% cotă de piaţă. 
 
Clasamentul se menţine şi la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, unde Pro TV a condus cu o medie de 7,1 puncte de rating şi 20,8 procente din cota de piaţă, în timp ce Antena 1 a înregistrat un rating de 3,9 puncte şi 11,4% cotă de piaţă.
 
În minutul de aur al emisiunii, 20.51, aproape 2.300.000 de telespectatori de la nivelul întregii ţări erau cu ochii pe ringul visurilor de la Pro TV.
 
Cea de-a patra ediţie a show-ului „Dansez pentru tine“ „i-a băgat la apă“ pe cei 12 concurenţi care au întâmpinat dificultăţi în realizarea dasnului în ploaie, unde s-au folosit peste 400 de litri de apă pentru fiecare număr. 
 
Dacă unele dansuri în ploaie au fost apreciate de membrii juriului, altele au fost considerate „bălăceli“, iar dansul celor două Cheeky Girls, Gabriela şi Monica Irimia, care s-au aventurat în ploaie pentru visul lui Ştefan Orheanu, a făcut deliciul publicului. 
 
Vinerea viitoare duelul se va da între perechile Giani Kiriţă-Dana Matei şi Ruby-Alexandru Ciobanu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: