Pro TV anunţă că ar putea ieşi din reţelele Telekom şi NextGen: motivul invocat de post

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pro tv telekom foto stirile pro tv

Pro TV anunţă că ar putea ieşi din reţelele Telekom şi NextGen, contractele de retransmisie dintre cablişti şi post urmând să expire în curând.

UPDATE Reacţia Telekom

Într-un anunţ pe prima pagină a site-ului Ştirile Pro TV, postul de televiziune anunţă că, începând cu 1 martie, ar putea ieşi din reţelele Telekom şi NextGen, după cum a remarcat Paginademedia.ro.

În plus, Pro TV afişează pe site mai multe bannere cu mesajul: „Mesaj foarte important pentru abonaţii Telekom şi NextGen: Pro TV ar putea să nu mai fie disponibil în aceste reţele“. 

Motivul invocat de post este că reprezentanţii reţelelor nu ar fi acceptat ofertele propuse pentru reînnoirea contractelor, însă nu se precizează cum s-a ajuns într-o astfel de situaţie: „În ciuda ofertelor Pro TV, Telekom şi NextGen nu au agreat un nou contract“.

De asemenea, se subliniază că se fac eforturi pentru a se ajunge la o înţelegere: „Vă informăm că în data de 28 februarie contractele de retransmisie ale Pro TV cu Telekom Romania Communications S.A. şi NextGen Communications SRL vor expira. În pofida ofertelor Pro TV, Telekom şi NextGen nu au agreat un nou contract. Toate celelalte reţele vor continua să difuzeze canalele Pro TV. Pro TV oferă în continuare canalele sale către Telekom şi NextGen şi depune toate eforturile astfel încât abonaţii acestora să poată urmări noile sezoane ale emisiunilor sale precum «Românii au Talent», dar şi lansările producţiilor «Vlad» şi «Cântă acum cu mine». Pentru mai multe informaţii, abonaţii pot contacta serviciul clienţi Telekom, respectiv serviciul clienţi NextGen sau Pro TV“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite