Pro TV anunţă oprirea filmării şi a difuzării serialului „Vlad“

Pro TV anunţă oprirea filmării şi a difuzării serialului „Vlad“

Filmarea şi difuzarea serialului „Vlad“ au fost oprite FOTO Pro TV

Pe fondul epidemiei de coronavirus, reprezentanţii Pro TV au anunţat încetarea filmării şi a difuzării serialului „Vlad“, pentru moment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Managementul Pro TV a luat toate măsurile pentru a se asigura că echipele sunt protejate atât la sediul Pro TV, cât şi pe platourile de filmare. 

Luând în considerare contextul actual, conducerea Pro TV a decis să oprească filmările pentru serialul „Vlad“, încă de săptămâna trecută. Având în vedere acest lucru, difuzarea noului sezon al serialului se va întrerupe începând cu ziua de luni, 23 martie. Filmările serialului vor reîncepe odată ce contextul o va permite. 

Fanii serialului vor putea urmări, pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră, de oriunde din România.

De asemenea, echipa „Vlad“ a pregătit o mulţime de materiale foto şi video, în exclusivitate, care vor putea fi urmărite pe conturile oficiale de social media ale serialului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările