Pro TV anunţă un nou sezon din „Ferma“. Lupta se va da între orăşeni şi săteni

Pro TV anunţă un nou sezon din „Ferma“. Lupta se va da între orăşeni şi săteni

Mihaela R[dulescu şi Cristian Bozgan FOTO PRO TV

Un nou sezon al reality show-ului „Ferma“ va începe în curând la PRO TV, anunţă reprezentanţii postului. 16 noi concurenţi se pregătesc de începerea filmărilor şi de trecerea la o experienţă cu multe lipsuri faţă de viaţa lor de zi cu zi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte cel mai bine stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat prin încercările la care vor fi supuşi de-a lungul zilelor petrecute în Fermă, potrivit protv.ro.
 
Opt orăşeni şi opt săteni sunt decişi să demonstreze că sunt gata să-şi testeze propriile limite şi, datorită mediului din care provin, sunt pregătiţi pentru orice provocare în viaţă. ei se vor lupta pentru un premiu în valoare de 50.000 de euro. 
 

Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan vor fi alături de concurenţii „Ferma“

Pentru al doilea an la rând, Mihaela Rădulescu va fi gazda show-ului şi îi va susţine pe concurenţi în cea mai dificilă încercare pe care au avut-o până la acest moment. Şi de această dată, Cristi va fi specialistul în supravieţuire care îi va învăţa pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite. 
 
„Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de «Ferma». De acolo de unde eram, o ţară cu mult mai multe cazuri şi probleme legate de COVID-19 decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Şi, totuşi, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reuşit să pună în mişcare această producţie complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecţia concurenţilor şi a echipei şi... gata de reluat aventura asta grozavă. 
 
Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei şi abia aştept să începem filmările. N-o să mai îngheţăm, ca la ultima ediţie, dar o să ne confruntăm cu alte «delicii», pentru că la «Ferma» viaţa e grea şi plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoţii şi, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenţi prin propriile neputinţe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să şi ducă. Ne vedem în noua Fermă!“, spune Mihaela Rădulescu înaintea începerii filmărilor.
 
„Sunt foarte fericit că revenim cu un nou sezon, după o pauză lungă, condimentată cu tot felul de situaţii neprevăzute. Abia aştept să o reîntâlnesc pe Mihaela, să începem munca în această puternică echipă şi să fim alături de o nouă «generaţie de fermieri». Odată cu acest sezon, telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum se pun în practică tehnicile de supravieţuire şi vor simţi emoţiile la fel de puternic, precum concurenţii. Eu mă întorc mai dur, mult mai aspru şi mai strict. De fapt, aşa cum sunt!“, declară Cristian Bozgan.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: