Primul trailer pentru „Vlad“, noul serial de la Pro TV VIDEO

Primul trailer pentru „Vlad“, noul serial de la Pro TV VIDEO

Pro TV a publicat trailer-ul oficial al serialului thriller „Vlad“, ce spune povestea contelui de Monte Cristo într-o manieră modernă, cu Andrei Aradits (46 de ani) şi Bebe Cotimanis (63 de ani) în distribuţie.

Începând cu 25 februarie, Pro TV va difuza un nou serial – „Vlad“ – în serile de luni. Este primul serial românesc realizat la standarde cinematografice şi este o variantă modernă a poveştii contelui de Monte Cristo, după cum anunţă reprezentanţii postului. 
 
Producţia spune povestea unui bărbat puternic şi dornic de răzbunare, nevoit de circumstanţe să îşi ţină ascunsă adevărata identitate. În urma înscenării unui jaf, protagonistul ajunge la închisoare, evadează şi îşi schimbă identitatea, devenind Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat şi dornic de răzbunare. 
 
Producţia a fost coordonată de regizorul Jesus del Cerro şi a reprezentat o adevărată desfăşurare de forţe: 6 luni de filmări, 140 de actori principali şi secundari, 100 de locaţii din ţară şi din străinătate, peste 20.000 de kilometri străbătuţi de echipă şi de actori, aproximativ 2.700 de ore de filmări şi peste 10.000 de ţinute schimbate. Serialul a fost filmat cu 2 camere Alexa Amira, acestea fiind folosite în special în realizarea marilor producţii cinematografice.
 
Iată trailer-ul oficial al primului serial thriller românesc, ce urmează să fie difuzat de Pro TV:
 
 
„În serialul «Vlad», oricine se poate regăsi: oricine a iubit, a fost trădat, a reuşit, a fost bogat şi sărac, oricine crede că există o a doua şansă. Este o poveste de care noi toţi avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim şi, de ce nu, să ne motivăm. Bucuraţi-vă de această poveste şi fiţi alături de noi din 25 februarie“, a declarat Adrian Nartea (foto jos), actorul care îl interpretează pe Vlad.
 

Din distribuţie mai fac parte Olimpia Melinte, Anghel Damian, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, Bebe Cotimanis, Aura Călăraşu, Dan Condurache şi Ion Haiduc, Dan Popescu, George Piştereanu, Victoria Răileanu, Ştefan Iancu, Ana Maria Bădilaş şi Tudor Oprişan.

Olimpia Melinte o consideră pe Eliza, personajul pe care ea îl interpretează, ca fiind mărul discordiei, o femeie puternică, dar fragilă în acelaşi timp:
 
„Eliza e mărul discordiei din serial pentru că povestea începe cu dragostea dintre ea şi Adrian, iar la mijloc apare Ştefan care cumva distruge împreună cu tatăl Elizei toată bucuria şi tot adevărul care exista iniţial. Aşa că, dacă ar fi să mă raportez aşa la ea, cred că e foarte puternică şi foarte fragilă în acelaşi timp. Telespectatorii o vor vedea şi la 10, şi la 12, şi la 18, şi la 22 de ani. Eu o să joc două vârste în serial şi atunci o să se vadă şi fragilitatea şi puterea pe care le are Eliza. E o femeie foarte complexă şi foarte determinată. Nu e uşor să ai o afacere, să ţii un hotel şi un casino pe care le-ai făcut cu forţele tale şi cu puterile tale, şi în acelaşi timp să ţii unită o familie care nu e cea mai fericită. Şi, în plus, să porţi în spate secretul unei iubiri neîmplinite“. 
 
Olimpia Melinte FOTO Pro TV

„Povestea despre Monte Cristo este aşa: la un moment dat, prietenii lui l-au trădat, l-au aruncat pe o insulă şi l-au învinovăţit pe nedrept, i-au luat averea şi soţia. Eu sunt ăla care îi ia şi soţia. Eu sunt ăla care am făcut mârlănia, pentru că, de fapt, eram îndrăgostit de iubita lui“, dezvăluie Aradits. 

„Suntem nişte prieteni foarte buni în tinereţe, în sărăcia noastră, şi, la un moment dat, apare un personaj, care e cel mai scârbos personaj, Contele de Monte Cristo, Condurache, ăla e cel mai oribil, nefastul. Aşa că al meu e un fel de Scaraoschi mai mic, dar personajul groaznic e al lui Condurache, care pune la cale un plan astfel încât noi să ne îmbogăţim şi să cadă cineva victimă, victimă care e săracul Nartea, care după aia se întoarce şi se răzbună. Nu ştiu dacă reuşeşte, că teoretic nu ştiu dacă se află asta în primul sezon“, povesteşte Aradits despre scenariu. 

Andrei Aradits FOTO Pro TV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: