Primele imagini de la filmările iUmor. Delia, Bendeac şi Cheloo, faţă în faţă cu noii concurenţi şi recuzita lor: lame de ras, cactuşi şi găină decongelată

Primele imagini de la filmările iUmor. Delia, Bendeac şi Cheloo, faţă în faţă cu noii concurenţi şi recuzita lor: lame de ras, cactuşi şi găină decongelată

Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac vă aşteaptă din toamnă cu un nou sezon „iUmor“ FOTO Antena 1

Deşi au declarat că nu au multe aşteptări după trei sezoane „iUmor“, Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au avut o primă zi de filmare absolut surprinzătoare. Luni, 7 august, primii concurenţi au sosit la „iUmor“ cu mult avânt, încredere şi cu noi provocări pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile sezonului al patrulea, începând din această toamnă, la Antena 1.

Ştiri pe aceeaşi temă

Activităţile lor pe scenă au fost foarte variate, astfel că un lucru e cert: nimeni nu s-a plictisit. Au fost numere de stand-up, numere muzicale care au implicat şi karaoke şi, desigur, glume. Unele „pe care le înţelege doar Mihai“, după cum a spus un concurent, fiind convins că subtilitatea îi va aduce un „like“ de la acesta.
 
Nu a lipsit nici recuzita, astfel că cei trei juraţi au trăit intens, uneori manifestându-se pe măsură, în faţa unor aspiranţi la marele premiu de 20.000 Euro care au înghiţit baloane, au venit cu lame de ras, au adus pe scenă o găină decongelată, un căţel de jucărie, un cactus sau şi-au prins cârlige de rufe pe faţă pentru o impresie artistică puternică. În consecinţă, şi lipsa „like-urilor“, dar şi replicile juraţilor au fost pe măsură. 
 
„Se ne anunţaţi când se termină numărul, să nu ne lasaţi aşa…“, le-a replicat Mihai unor concurenţi care nu păreau că au dat vreun sens numărului lor, înainte de a veni la emisiune. „Ne e jenă pentru voi“, l-a completat Cheloo.

 
Dar, nu au lipsit şi aprecierile. „Vă mulţumesc că aţi făcut un adevărat spectacol. A fost absolut minunat!“, i-a spus Delia, încântată, unei prezenţe noi la „iUmor“. „Aveţi o imaginaţie incredibilă! A fost cel mai bun act de umor din seara asta“, a declarat Cheloo. 
 
 
Mai hotărâţi ca niciodată au fost şi unii concurenţi din sezoanele trecute, care, deşi nu au lăsat cea mai bună impresie şi au plecat acasă fără like-uri, spun că de data aceasta simt că au un număr mult mai bun şi că sunt mai siguri pe ei. Aşa a fost cazul unui cântăreţ de hip hop care a făcut şi roast, compunând singur versurile. El a fost convins că îi va surprinde plăcut pe Delia, Mihai Bendeac, dar mai ales pe Cheloo. Cu siguranţă, chiar şi el a fost surprins la final de reacţiile acestora.

 
Ziua a stat şi sub semnul gustărilor cu influenţe asiatice, astfel că Delia a primit cadou o prăjitură japoneză, iar un alt concurent a adus tuturor mazăre deshidratată cu wasabi. Cât de mult au apreciat cei trei aceste delicii culinare, dar şi cum se pregătesc pentru sosirea noilor apariţii din următoarele zile de filmare, publicul va afla din această toamnă, în cel de-al patrulea sezon „iUmor“, la Antena 1.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările