Prima ediţie din noul sezon „X Factor“, pe placul orăşenilor

Prima
ediţie din noul sezon „X Factor“, pe placul orăşenilor

Concurenta care, pe lângă cântat, se ocupă cu modelingul şi actoria a atras atenţia telespectatorilor din mediul urban, cu vârste între 18 şi 49 de ani. FOTO Antena 1

Rapperii amatori, cântăreţele îmbrăcate provocator şi concurenţii cu voci puternice au propulsat Antena 1 pe locul I în topul preferinţelor telespectatorilor din mediul urban, în seara de 22 septembrie. În medie, 1.093.000 de orăşeni i-au urmărit pe concurenţii care vor să calce pe urmele lui Andrei Leonte şi ale lui Tudor Turcu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima ediţie din al treilea sezon „X Factor“ România a înregistrat un rating mediu de 10.4% la nivelul targetului urban, în intervalul orar 20.30 - 23.07. Pe locul secund, s-a clasat Pro TV, cu filmul „Taken 2: Teroare în Istanbul“.

În rândul publicului comercial (din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani), Antena 1 a înregistrat un rating de 10.9%, iar Pro TV, 10.1%.

Vârful de audienţă în rândul acestui target a fost înregistrat la ora 22.33, când aproape 1.000.000 de telespectatori au urmărit-o Andreea Lazãr, fotomodelul care şi-a expus sânii într-o rochie neagră transparentă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: