Prima imagine cu Florin Călinescu în juriul „Românii au talent“: „Spune-mi simplu maestre“ FOTO VIDEO

Prima imagine cu Florin Călinescu în juriul „Românii au talent“: „Spune-mi simplu maestre“ FOTO VIDEO

Florin Călinescu, colţos de la prima rundă „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Florin Călinescu a vorbit, în stilul caracteristic, pentru prima data de la masa juriului emisiunii „Românii au talent“, având un dialog în contradicţie cu Pavel Bartoş. Totodată, Andra a postat pe Facebook o poză cu „noul coleg de bancă“, din timpul preselecţiilor emisiunii de la Pro TV.

Bucuroasă de apariţia lui Florin Călinescu în juriul emisiunii „Românii au talent“, Andra a postat pe Facebook o poză cu acesta, scriind în descriere: „Cu noul coleg de bancă. Vă pupăm“.

Pe de altă parte, Călinescu a fost prezentat în acest nou rol şi la Ştirile Pro TV, într-o intervenţie în direct din timpul filmărilor pentru viitorul sezon şase, în care fiecare membru al juriului a fost luat la întrebări de Smiley şi de Pavel Bartoş. „În premieră pe ţară, Floriiiiin Călinescu“, a fost acesta introdus de Bartoş în nota în care este cunoscut.

„L-am primit cu braţele deschise pe Florin Călinescu, m-am bucurat mult. Să îi mulţumim şi lui Bebe Cotimanis pentru un an minunat împreună“, a declarat Mihaela Rădulescu. „Încă suntem surprinşi şi asta e cel mai important lucru. Am avut ocazia să vedem lucruri neaşteptate, încă din prima zi“, a spus şi Andi Moisescu despre preselecţiile care se desfăşoară la Cluj-Napoca.

Andra a făcut o poză cu „noul ei coleg de bancă“, Florin Călinescu FOTO Facebook

„Nu, «măi»... el e Smiley, el e cu «măi». Spune-mi simplu maestre“

Întrebat cum se simte la „Românii au talent“, Florin Călinescu a răspuns în stilul caracteristic: „Am intuit această întrebare. Mă simt OK, sunt între prieteni şi încerc să fur puţină meserie de la cei care au mai multă experienţă“. „Ei, lăsaţi, lăsaţi...“, a completat repede Mihaela Rădulescu. „Măi, e bine să iasă asta...“, a încercat Bartoş să continue discuţia, dar a fost întrerupt de Călinescu. „Nu, «măi»... el e Smiley, el e cu «măi», eu sunt cu «băi». Spune-mi simplu maestre. Nu te uita la mine că-ţi încurc gândurile“, i-a zis Călinescu. „Mă bucur că sunt alături de Smiley şi că aşa o să îi pot face faţă maestrului“, a subliniat Pavel Bartoş.

Anunţul surprinzător privind revenirea lui Florin Călinescu în televiziune a fost făcut în ediţia de luni, 12 octombrie, a Ştirilor Pro TV, când acesta a declarat că, în această toamnă, va porni în căutarea noilor pretendenţi la titlul de cel mai talentat român şi va putea fi văzut la masa juriului „Românii au talent“, la începutul anului viitor. 

„Sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit cu talent“

„Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe stradă: «Unde eşti, ce faci?» (...) M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni“, a spus Călinescu. „Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare. Acum sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor. Văzând şi făcând!“, a afirmat el.

Despre înlocuirea de la masa juriului „Românii au talent“, Bebe Cotimanis a spus că a fost o decizie personală. „Am avut de ales între mai multe proiecte atât ale Pro TV, cât şi unele strict personale, dar şi profesionale – trei piese de teatru şi colaborări. Anul acesta «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi cunoştinţe într-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic“, a declarat Cotimanis în exclusivitate pentru ziarul „Adevărul“. De asemenea, într-un comunicat de presă, reprezentanţii Pro TV au explicat că Bebe Cotimanis se va dedica în următoarea perioadă proiectelor de teatru şi de televiziune în care este implicat.

„Sper ca Florin să-i halească cu tot cu fulgi“

Apariţia lui Florin Călinescu în locul lui Bebe Cotimanis a fost comentată şi de analistul media Iulian Comănescu, acesta spunând că ar putea fi „o tentativă de repoziţionare a Pro TV, cât timp Florin s-a identificat cu Pro TV-ul originar, «fenomenul»“, în acelaşi timp, pentru show-ul „Românii au talent“ putând însemna „un galop de sănătate“. În ceea ce priveşte viitoarea reprezentaţie a lui Călinescu din timpul show-ului, analistul media are aşteptări mari. Iulian Comănescu speră „ca Florin să-i halească cu tot cu fulgi şi să deturneze tot ceea ce e fals, stupid şi plicticos către un tip de televiziune care să-i poarte amprenta de pe vremuri“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: