Prima eliminare la „MasterChef – Proba celebrităţii“: Carmen Şerban a părăsit competiţia

Prima eliminare la „MasterChef – Proba celebrităţii“: Carmen Şerban a părăsit competiţia

Carmen Şerban a părăsit competiţia după ce a confundat curmalele cu smochinele FOTO Pro TV

A treia ediţie a emsiunii „MasterChef – Proba celebrităţii“ s-a soldat cu o probă „de urgenţă“ – o masă pentru o sută de membri SMURD -, mulţi nervi şi prima eliminare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concurenţii au fost supuşi unei probe sub presiune: au fost nevoiţi să recunoască mai multe fructe (exotice sau nu). Carmen Şerban a dat startul dar a încurcat curmalele cu smochinele şi a fost nevoită să stea pe margine în timp ce colegii săi efectuau testul. Din cauza acestei erori, ea a fost prima concurentă care a părăsit competiţia „MasterChef – Proba celebrităţii“.

„Mi-ar fi plăcut să mai rămân o etapă sau două. Dar bucătăria Masterchef nu e pentru mine“, a spus cântăreaţa.

„E culmea să nu începi şi tu cu ce ştii: mere, pere. Dar n-a fost interesată decloc, asta a fost impresia mea“, a spus Cătălin Scărlătescu.

În proba următoare, şefă de echipă a fost aleasă una dintre gemenele Cheeky Girls, Monica Irimia. Alex Dima a fost căpitanul celeilalte echipe. Celor 14 concurenţi rămaşi în competiţie li s-a pregătit o surpriză: au fost duşi la baza SMURD din Constanţa şi au gătit pentru 100 de cadre medicale, pompieri, şoferi etc. Timpul: o oră şi jumătate. Concurenţii au fost nevoiţi să se descurce cu preparate de care nici măcar nu auziseră, de la gazpacho la tagliata (Monica a confundata tagliata - o friptură de vită - cu pastele tagliatelle). 

Laura Cosoi şi Monica Irimia, sfătuite de Sorin Bontea cum să facă un gazpacho FOTO Pro TV

Evident, presiunea timpului şi-a spus cuvântul, iar unii concurenţii au răbufnit. „Îmi doream să mă pun în fund şi să nu mai fac nimic“, a spus Laura Cosoi, dezamăgită de faptul că nu-i ieşea panna cotta. Echipa albastră, condusă de Monica Irimia, a fost total depăşită de situaţie. 

Elena Lasconi, Gina Pistol şi Jojo s-au descurcat cu salata Caesar, deşi Gina a avut probleme cu maioneza

„Nu ne-am organizat bine. I-am avut în echipă pe Daminescu şi pe Isaiu, care sunt mai maturi, şi am crezut că se pricep. Dar ne-au nenorocit“, a spus Pacha Man.

De altfel, Adrian Daminescu a fost considerat veriga slabă şi de către cei trei chefi.

Pacha Man a fost foarte nervos deoarece echipa din care a făcut parte se mişca greu. Artistul a fost nemulţumit şi de Laura Cosoi care a intervenit cu indicaţii, trecând peste şeful de echipă.

Echipa roşie a reuşit "performanţa" să rămână făra furculiţe exact în momentul în care era trebuiau să servească friptura.

Părerile celor din SMURD, care au mâncat preparatele pregătite de concureţi, au fost împărţite, iar fiecare echipă a avut atuurile sale.

Chiar dacă au fost felicitaţi de chefi pentru faptul că au reuşit să servească felurile de mâncare pregătite, concurenţii au fost criticaţi pentru că nu au fost atenţi să păstreze şi pentru aceştia din mâncarea gătită.

Cătălin Scărlătescu a fost cel mai dur dintre cei trei: "Din punctul meu de vedere, au fost praf amândouă echipele", a fost concluzia acestuia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: