Prima eliminare la Exatlon: un „faimos“ a părăsit competiţia în lacrimi

Prima eliminare la Exatlon: un „faimos“ a părăsit competiţia în lacrimi

FOTO Kanal D

A avut loc prima eliminare din sezonul al treilea „Exatlon“, emisiune difuzată de Kanal D. Un concurent din echipa Faimoşilor a părăsit competiţia în lacrimi. A promis că se va întoarce într-un sezon următor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concurenta Diana Pivniceru (27 de ani), din echipa Faimoşilor, a părăsit în lacrimi competiţia „Exatlon“ din cauza problemelor de sănătate apărute în urma unei accidentări. Medicii au sfătuit-o să se întoarcă în ţară pentru a-şi vindeca piciorul pe care de abia mai putea călca, decizând astfel ca ea să părăsească Republica Dominicană, după ce rezultatul RMN-ului pe care l-a făcut nu a fost favorabil.
 
Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, este cel care a făcut anunţul, în timpul ceremoniei de începere a jocului pentru bani: „După mai multe consultări printre medici, după mai multe discuţii, după mai multe întâlniri şi după analiza tuturor investigaţiilor medicale, din păcate, Diana Pivniceru nu mai poate continua aici, la Exatlon România. E un moment greu pentru ea, este un moment greu pentru echipă. E o accidentare care poate pune în pericol următoarea perioadă din viaţa ei, cariera ei şi, cred eu, am spus-o de fiecare dată, cel mai important lucru este sănătatea concurenţilor“. 
 
La aflarea veştii, Diana Pivniceru a declarat cu lacrimi în ochi: „Sincer, nu mă aşteptam la vestea asta. Eu am crezut că o să se amelioreze treaba, pentru că mă simţeam din ce în ce mai bine… Asta este, sănătatea e mai importantă“.  
 
„Eu am încredere foarte mare în echipa mea. O să fie primul sezon în care Faimoşii se vor duce cât mai sus şi fetele vor progresa din ce în mai mult. O să mă uit cu mare interes la voi şi multă baftă“, a mai declarat ea, după care a izbucnit în plâns, iar toţi colegii au fost alături de ea şi au îmbrăţişat-o, inclusiv echipa Războinicilor.

Pivniceru e hotărâtă să nu renunţe la visul de a fi concurentă „Exatlon“ şi să facă toate terapiile de care e nevoie pentru a se reface şi a putea să se întoarcă.
   

Diana Pivniceru este vicecampionană naţională la proba de 800 de metri. Din 2012 a câştigat în fiecare an titlul de Campioană Naţională Bikini Fitness. Este şi instructor de fitness şi e pasionată de ski, patinaj şi tenis

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările