Prima ediţie „Ham Talent“, lider de audienţă: cele mai mari cifre ale unei emisiuni a Antenei 1 în 2015 pe segmentul publicului comercial

Prima ediţie „Ham Talent“, lider de audienţă: cele mai mari cifre ale unei emisiuni a Antenei 1 în 2015 pe segmentul publicului comercial

Bossulică, singura pisică angajată din România, a mers mai departe la „Ham Talent“ FOTO Antena 1/ Mihai Stetcu

Prima ediţie a emisiunii „Ham Talent“ a plasat postul Antena 1 pe primul loc în topul audienţelor, la fiecare categorie de public. De altfel, show-ul a adus un record de audienţă, cifrele pe segmentul publicului comercial fiind cele mai mari obţinute în acest an, arată paginademedia.ro, care evidenţiază faptul că doar programele de Revelion difuzate de staţie mai aduc cifre asemănătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emisiunea produsă de Mona Segall a fost pe prima poziţie pe intervalul de difuzare pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial. „Ham Talent“ s-a intersectat cu Pro TV pe intervalul de difuzare al filmului „Pompeii“, până la 22:30, dar şi cu filmul „Greu de ucis“, difuzat de Kanal D, până la ora 23:10. Kanal D a mai avut pe intervalul show-ului de la Antena 1 emisiunile „Roata norocului“ şi „Ochii din umbră“.

Cele mai bune cifre din 2015 pe segmentul comercial

La nivelul întregii ţări, aproximativ 1,6 milioane de telespectatori s-au uitat în medie la „Ham Talent“. Emisiunea prezentată de Liviu Vârciu a fost pe prima poziţie, având un plus de 350.000 de telespectatori în faţa Pro TV. Kanal D a fost pe locul al treilea, cu o medie de aproape 1,1 milioane persoane, precizează paginademedia.ro.

Pe segmentul publicului urban, „Ham Talent“ a înregistrat o audienţă medie de 1,1 milioane de telespectatori, Antena 1 fiind astfel pe primul loc şi la această categorie. Pro TV a fost pe locul secund cu o medie de 778.000 de telespectatori, iar Kanal D pe locul trei cu 438.000 de telespectatori. În topul emisiunilor de divertisment ale Antenei 1 din 2015, doar câteva emisiuni au fost peste „Ham Talent“: Revelionul, două ediţii „Acces Direct“ şi una „Te cunosc de undeva“, dar la diferenţe mici (câteva zeci de mii de telespectatori), scrie aceeaşi sursă citată.

La nivelul publicului comercial cu vârste între 18 şi 49 de ani, „Ham Talent“ a avut o medie de 512.000 de telespectatori. Cu excepţia Revelionului, care a avut cifre mai bune, au fost cele mai mari audienţe obţinute pe acest target de o emisiune de divertisment a Antenei 1 în 2015. „Ham Talent“ a fost pe prima poziţie, urmat de Pro TV, la puţin peste 20.000 de telespectatori în urmă, în timp ce Kanal D a fost pe locul trei cu 149.000 de telespectatori.

Bossulică, singura pisică angajată din România, a venit la „Ham Talent“

Robert Papp şi câinele Axl au reuşit să se califice în etapa următoare a emisiunii cu cei cinci de „Da“ primiţi din partea juriului. „Axl şi-ar da oricând viaţa pentru mine“, a spus Robert, iar patrupedul s-a dovedit a fi un asistent de nădejde pentru stăpânul lui şi i-a adus, la comandă, telefonul şi sticla de vin. Mihai Petre a fost fascinat că tot numărul lor a avut la bază un scenariu creativ, iar ceilalţi membri au fost încântaţi de momentul urmărit.

Bossulică, singura pisică din România angajată cu acte-n regulă, în funcţia de director de comunicare, a pus lăbuţa tot pe cinci de „Da“. Celebru în toată lumea, după ce presa internaţională a vuit despre această lovitură dată de o pisică, Bossulică a dat autografe pentru membrii juriului şi s-a aşezat confortabil în etapa următoare a emisiunii. „M-a şocat atitudinea lui de parlamentar. La cât doarme sunt convins că îl vor vota mulţi. Aşa că răspunsul meu este «Da»“, a glumit Mihai Petre.

Un yorkshire terrier cu mişcările la el

Hulk, un yorkshire terrier, a dat o lovitură sub centură atât juriului, cât şi telespectatorilor. Cu cele aproape două kilograme pe care le are, Hulk a oferit, împreună cu stăpâna lui, Alexandra Pop, o reprezentaţie de karate cu greutate. Cuceriţi de farmecul lui şi fascinaţi de faptul că micuţul s-a dovedit a fi stăpânul tuturor elementelor, membrii juriului l-au calificat în etapa următoare a emisiunii.

FOTO Antena 1/ Mihai Stetcu

Un cal cuprins de flăcări, atracţia serii

Un moment special a fost oferit de Vali Vasilescu şi calul săul, Levante. Uimiţi de faptul că dresorul a reuşit să pună foc pe spinarea calului, care nu şi-a pierdut calmul nicio clipă, membrii juriului au recunoscut că nu se aşteptau să vadă aşa ceva. „E un număr pe care îl mai pot arăta vreo cinci cai în lume. Levante este un cal de spectacol şi de film şi acest număr este vârful încrederii pe care ţi-o poate acorda un cal. Nu încercaţi acasă“, a spus Vali. „Am privit admirativ“, i-a mărturisit Gabriel Cocu, vizibil impresionat de ce a văzut pe scenă. „Un astfel de moment este, din punctul meu de vedere, un spectacol total“, a continuat Pepe.

FOTO Antena 1/ Mihai Stetcu

Giulia Iscru a dovedit aseară că dragostea pentru animale trece dincolo de puterea unora de a înţelege. Tânăra are acasă 50 de şerpi, 25 de şopârle şi nenumărate tarantule. „Sunt conştientă că am o pasiune cel puţin ciudată“, a spus ea. Beatrice Rancea a rămas uimită de faptul că Giulia poate să aibă grijă de atât de multe reptile, mai ales că ea are fobie de ele. „Pe mine mă înfricoşează şerpii de mă paralizează“, i-a mărturisit membra juriului.

FOTO Antena 1/ Mihai Stetcu

Szep Bernadette şi căţeluşa Vanda au oferit un număr de dog dancing admirat până şi de Mihai Petre. „Se vede că munceşti foarte mult cu ea şi se vede că o faceţi din plăcere“, a spus Pepe. „Este plăcut să constat că ai un număr mare de elemente introduse, o tehnică bună, se vede profunzimea în care ai lucrat, aveţi o echipă superbă“, a declarat Gabriel Cocu.

O viaţă în slujba animalelor străzii

Cristian Enoiu şi căţeluşele Miss şi Eliz au încântat publicul şi membrii juriului. „Mi-a plăcut foarte mult ceea ce aţi făcut“, a spus Diana Munteanu, vizibil emoţionată. Tot ieri seară, iepuraşul Bosche s-a dovedit a fi un ajutor de nădejede pentru micuţa lui stăpână, Roxana, şi, ascultător, a aşezat masa.

Povestea de viaţă absolut impresionantă a soţilor Imre, din Timişoara, a pus pe gânduri membrii juriului. „Soţul meu a vândut două case şi-un apartament pentru câini“, a povestit soţia lui Augustin Imre, de 53 de ani, din Timişoara. „Am 53 de câini şi 12 pisici, aşa că pot spune că absolut tot timpul îmi este ocupat cu ele“, a declarat Augustin. „Nu am mai fost în concediu de 16 ani. În tot acest timp am cheltuit peste 150.000 de euro pentru salvarea câinilor şi-a pisicilor de pe străzile Timişoarei. Nu avem copii, aşa că toată dragostea noastră a mers către aceste suflete nevinovate“, a mai spus cel care a impresionat telespectatorii show-ului „Ham talent“ cu generozitatea uluitoare arătată faţă de animale.

FOTO Antena 1/ Mihai Stetcu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: