Premiera noului sezon al emisiunii „Top Gear“, amânată pentru a nu se suprapune cu „Britain's Got Talent“

Premiera noului sezon al emisiunii „Top Gear“, amânată pentru a nu se suprapune cu „Britain's Got Talent“

Noul „Top Gear“ este format din Chris Evans, Matt LeBlanc, Sabine Schmitz, Chris Harris, -, Eddie Jordan şi Rory Reid FOTO BBC

Premiera noului sezon al emisiunii „Top Gear“ ar putea fi amânată cu o săptămână, până pe 29 mai, pentru a se evita suprapunerea cu semifinalele live ale emisiunii de divertisment „Britain's Got Talent“, difuzate de postul de televiziune ITV, informează „The Telegraph“, citat de News.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

BBC a anunţat, anterior, o dată provizorie - 22 mai - pentru premiera noului sezon al emisiunii „Top Gear“, prezentată de Chris Evans şi Matt LeBlanc.

Cu toate acestea, ITV ar urma să difuzeze una dintre semifinalele live ale show-ului „Britain's Got Talent“ în aceeaşi zi.

Etapa de audiţii a emisiunii de talente a înregistrat audienţe de zece milioane de telespectatori. Din această cauză, multe voci din industria TV susţin că BBC nu ar risca să difuzeze unul dintre cele mai importante show-uri ale sale în acelaşi timp cu emisiunea postului ITV.

Un reprezentant al BBC a declarat, miercuri, că emisiunea „Top Gear“ va începe în luna mai. „Am spus întotdeauna că va fi lansată în luna mai şi că detaliile de programare vor fi anunţate la timpul cuvenit“, a spus acesta.

În urmă cu câteva luni, Evans a sugerat că show-ul ar începe din 8 mai, dar această dată a fost infirmată. 

Show-ul va avea mai puţine episoade decât în mod obişnuit, după ce cele opt episoade au fost reduse la şase.

Potrivit „The Telegraph“, radiodifuzorii obişnuiesc să anunţe date de premieră provizorii, cu două săptămâni înainte de începerea difuzării unor producţii. 

BBC a dezvăluit că noul format „Top Gear“ va include şi alţi prezentatori, în afară de Chris Evans şi Matt LeBlanc, precum pilotul Sabine Schmitz, Chris Harris - o vedetă a platformei YouTube -, Eddie Jordan - un celebru pilot de Formula 1 - şi jurnalistul specializat în sporturi automobilistice Rory Reid.

Postul public de televiziune britanic a anunţat în anul 2015 că a luat decizia de a nu prelungi contractul lui Jeremy Clarkson, după ce renumitul prezentator TV a fost implicat într-o altercaţie cu unul dintre producătorii show-ului.

Ulterior, Jeremy Clarkson şi foştii lui colegi de la „Top Gear“, James May şi Richard Hammond, au semnat un contract cu platforma online Amazon pentru a prezenta împreună o emisiune pe teme automobilistice.

Emisiunea, care va fi produsă de Amazon şi al cărei titlu nu a fost deocamdată anunţat, va avea un buget de producţie estimat la 250 milioane de dolari şi va debuta în a doua jumătate a acestui an. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările