Premiera emisiunii „Mireasa“, prezentată de Simona Gherghe, lider de audienţă

Premiera emisiunii „Mireasa“, prezentată de Simona Gherghe, lider de audienţă

Simona Gherghe, prezentatoarea emsiunii „Mireasa“

Zi încărcată de emoţii ieri în casa Mireasa, atât pentru prezentatoarea reality show-ului, Simona Gherghe, care a revenit pe micile ecrane după un an şi jumătate de pauză, cât şi pentru concurenţii care au pornit la drum cu gândul să-şi găsească jumătatea. Nici pentru viitoarele soacre mari ziua n-a fost prea uşoară, acestea promiţând că vreme de câteva luni nu le vor scăpa din ochi pe posibilele nurori.

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură prezentarea concurenţilor, dar şi schimbările radicale pe care Simona Gherghe le-a anunţat în cel de-al doilea sezon Mireasa. Premiera emisiunii, difuzată ieri în intervalul 13:38 – 15:59, la Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât şi la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel naţional.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, premiera Mireasa s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor cu o audienţă medie de 1.8 puncte de rating şi 14.4% cotă de piaţă, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundã, cu o medie de 1.5 puncte de rating şi 12.1% cotă de piaţă. Lider absolut de audienţã şi la nivelul publicului din mediul urban, Mireasa a înregistrat o audienţă medie de 2.4 puncte de rating şi 13.2% cotă de piaţă, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV cu 1.8 puncte de rating şi 10% cotã de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii populaţii a ţării, Antena 1, cu Mireasa, ocupând prima poziţie în topul audientelor, cu un rating mediu de 2.8 procente şi 14.2% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D cu 2.3 puncte de rating şi 11.9% cotă de piaţã. În minutul de aur, înregistrat ieri la 15:58, aproape 700.000 de telespectatori la nivel naţional urmăreau reality show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe.

„Bun găsit, dragii mei. Mă bucur că am revenit, mi-era dor de atmosfera platoului, mi-era dor de telespectatorii Antenei 1! De acum o să ne vedem în fiecare zi, de luni până sâmbătă. O să fie cu iubire.”, le-a mărturisit prezentatoarea emisiunii Mireasa telespectatorilor, încă din primele minute ale programului. Pe lângă prezentarea concurenţilor, a spaţiilor în care vor locui, dar şi a regulilor pe care le vor avea de respectat vreme de săptămâni bune de acum încolo, Simona a făcut ieri şi marele anunţ care i-a luat prin surprindere pe concurenţi: “V-aţi dat seama. Noutatea acestui sezon este că veţi sta în case diferite!”, le-a spus aceasta băieţilor, completând cu faptul că fetele vor locui alături de mamele băieţilor.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 si sâmbăta de la ora 13:30, în calitate de gazdã a reality show-ului matrimonial Mireasa, de la Antena 1, Simona Gherghe va aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, momente mai mult sau mai puţin tensionate şi îi va supune pe concurenţi la reguli dure, confruntãri acide şi încãrcate de emoţie, dar şi la multe provocãri, în care şi telespectatorii vor avea un cuvânt de spus.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 5 septembrie 2020

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările