Povestea emoţionantă a toboşarului fără mâini de la „Românii au talent“: „La prima vedere pare imposibil“ VIDEO

Povestea emoţionantă a toboşarului fără mâini de la „Românii au talent“: „La prima vedere pare imposibil“ VIDEO

Cornel Hrişcă Munn nu are mâini, dar cântă la tobe şi a uimit la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Un toboşar fără mâini a uimit privitorii în ediţia din 14 februarie a show-ului „Românii au talent“ şi a stârnit reacţii emoţionante din partea juriului.

În cea de-a doua ediţie a show-ului „Românii au talent“, Cornel Hrişcă-Munn, un toboşar născut fără mâini, a impresionat atât juriul, cât şi publicul cu apariţia sa pe scenă şi talentul său neaşteptat. 
 
Cornel are 27 de ani şi s-a născut în Rădăuţi/Suceava, dar locuieşte în Marea Britanie. Nu are copii, însă este însurat din anul 2017 cu o britanică. Până acum, a fost în România de 10 ori.
 

Reacţiile juriului 

„Lecţie de viaţă!“, a exclamat Pavel Bartoş la finalul reprezentaţiei, fiind completat ulterior de Smiley: „Lecţie de tobe!“.
 
„Astăzi ne-ai predat o mare lecţie despre cum un om poate învinge aproape orice. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele pentru că la prima vedere pare imposibil ce ne-ai demonstrat. Atunci când un om îşi doreşte cu adevărat să facă ceva, ei bine, el face. Nu e vorba despre dizabilităţi, e vorba despre talent“, a spus Andi Moisescu.
 
„Mă bucur de mesajul pe care îl transmiţi: nu există nu pot“, i-a transmis Andra.
 
„Mie personal mi-e greu câteodată să duc lingura cu ciorbă la gură...“, a fost reacţia lui Călinescu.

Cornel Hrişcă-Munn, poveste de viaţă emoţionantă

Povestea de viaţă a bărbatului este una marcantă. S-a născut fără antebraţe şi cu piciorul drept întors şi toată lumea se aştepta ca el să moară, iar imediat după ce a venit pe lume a fost dus într-un orfelinat din Suceava, notează protv.ro.
 
Deşi ulterior, părinţii biologici l-ar fi găsit, le-ar fi fost imposibil să îl ia înapoi pentru că aveau o situaţie vestimentară proastă şi munceau din greu ca să întreţină familia.
 
După nouă luni, în septembrie 1992, Doreen Munn, care împreună cu soţul trimitea la orfelinat produse din Marea Britanie, l-a văzut pe Cornel. Un medic de la orfelinat a întrebat-o ce ar putea face medicii englezi pentru băiat, La scurt timp, Doreen Munn a reuşit să găsească un tratament gratuit pentru el la un spital. În următoarele şapte luni, autorităţile din România au fost în contact cu cele din Marea Britanie, a fost obţinut acordul legal al părinţilor biologici ai lui Cornel, iar Doreen şi Ken Munn au reuşit în cele din urmă să îl adopte.
 
Încă de mic, Cornel a făcut ciclism şi înot. Handicapul nu l-a împiedicat nici să îşi îndeplinească visul de a deveni muzician. La vârsta de 11 ani, a început să bată la tobe. Doi ani mai târziu, a început să cânte la chitară bas, iar la 14 ani, s-a înscris la un concurs naţional de cântat la tobe, la care au fost 400 de participanţi, şi a ieşit pe locul al doilea.
 
A absolvit una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume, Universitatea Oxford. Are master în Filosofie şi Teologie. Totodată, a avut şi o asociaţie numită „Cornel Romanian Rehabilitation Centre Trust“, prin care a ajutat românii cu dizabilităţi fizice să beneficieze de proteze pentru mâini şi picioare şi de tratamentul necesar.
 
    


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările