Adina Gherasim, dansatoarea la bară care a arătat arta din spatele senzualităţii, la „Românii au talent“

Adina Gherasim, dansatoarea la bară care a arătat arta din spatele senzualităţii, la „Românii au talent“

Adina Gherasim a arătat că dansul la bară poate să fie şi o artă FOTO Pro TV

Episodul şapte din noul sezon „Românii au talent“ nu a fost lipsit nici de această dată de prestaţii uimitoare din partea concurenţilor care aspiră la titlul de „cel mai talentat român“. Adina Gherasim, o tănără dansatoare la bară, a atras privirile tuturor prin mişcări elastice, echilibristică şi forţă.

Show-ul a fost acaparat de dansul artistic la bară realizat de Adina Gherasim. Exerciţiul complex realizat de aceasta i-a uimit atât de spectatori, cât şi pe telespectatori, din moment ce tânăra nu promitea o demonstraţie atât de atletică. Folosindu-se de bara de de metal şi îmbrăcată într-un corset de culoare neagră, Adina s-a folosit de forţă pentru a executa mişcări ample şi uşor riscante, arătând că dansul la bară poate să fie în acelaşi timp o artă, dar şi o performanţă. „Toţi colegii noştri au avut emoţii pentru tine“, s-a amuzat Andi Moisescu pe seama echipei emisiunii care a privit cu sufletul la gură exerciţiile sale.

Adina mărturiseşte că a îmbinat pentru o bună perioadă de vreme sportul cu cariera de fotomodel. După ce a împlinit 18 ani, ea a început să urmeze şi o carieră în dans. Terminarea liceului a fost pentru Adina un nou început după ce a primit o ofertă de a pleca în Luxemburg în calitate de dansatoare. Odată ce a acceptat, o nouă lume s-a deschis în faţa ei imediat ce a pătruns în sânul unei noi civilizaţii, dar şi după ce şi-a corectat defectele fizice şi psihice cu ajutorul colegelor de trupă.

Nu am avut accidente, dar am avut vânătăi şi chiar răni deschise, lucruri care sunt absolut normale până se obişnuieşte pielea.

Adina Gherasim, dansatoare profesionistă

După terminarea contractului, aceasta s-a întors în ţară, însă ofertele au venit imediat, astfel că a plecat spre Turcia, locul unde şi-a descoperit talentul, dansul la bară. „Am început să fac bară, era extraordinar de greu la început, nu am avut accidente, dar am avut vânătăi şi chiar răni deschise, lucruri care sunt absolut normale până se obişnuieşte pielea“, spune Adina Gherasim despre primele experienţe în calitate de dansatoare la bară.

Adina Gherasim FOTO Pro TV

Făceam zilnic bară, era o plăcere chiar dacă nu am avut un profesor să mă înveţe. M-au ajutat filmuleţele publicate pe diferite site-uri, era greu pentru că nu aveam sprijin.

Adina Gherasim, dansatoare profesionistă

Adina Gherasim FOTO Pro TV

Dansatoarea mai afirmă că a fost autodidactă, instruindu-se cu ajutorul clipurilor video de pe diverse platforme online. Chiar dacă pentru privitorul neavizat exerciţiile sale par foarte grele, Adina spune că pentru ea au devenit o obişnuină pe care vrea să o depăşească. „Vreau să trag mai mult ca să mă pot surprinde pe mine, nu pe ceilalţi. Făceam zilnic bară, era o plăcere chiar dacă nu am avut un profesor să mă înveţe. M-au ajutat filmuleţele publicate pe diferite site-uri, era greu pentru că nu aveam sprijin, dar publicul mă facea să am încredere în mine“, povesteşte ea. În prezent, Adina spune că vrea să-şi deschidă o sală specială pentru a învăţa femeile doritoare arta dansului la bară.

Lider de audienţă

„Românii au talent“ a condus pe toate categoriile de public: naţional, urban şi comercial. La nivelul întregii ţări, programul a fost urmărit de 4.670.000 de telespectatori (25,3 puncte de rating) şi a avut şase milioane de telespectatori în minutul de aur, la 22:09. Serialul „Suleyman Magnificul“, de la Kanal D s-a clasat pe locul 2, cu 1.330.000 de telespectatori din toată ţara (7,2 puncte de rating), iar Antena 1 pe locul 3, cu 570.000 de privitori (3,1 puncte de rating).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările